Primer pla de Luján Argüelles en un photocall

Luján Argüelles i la seva parella fan història en descobrir el secret del clan Pantoja

La presentadora Luján Argüelles és testimoni d'un moment clau a la vida d'Isabel Pantoja

Luján Argüelles i la seva parella han protagonitzat un dels grans moments de la cultura pop d'aquest país. Si, fa uns dies, la intervenció de María del Monte a l'Orgull ens deixava amb la boca oberta, allò que es va viure ahir encara deixava més atònit tothom.

Luján Argüelles i Omar Suárez, els presentadors de luxe del certamen de Mr. Gai 2022

La gala de Mr. Gai no només s'ha convertit en una tradició a l'Orgull de Madrid, sinó que és un dels seus plats forts. Es tracta d'un certamen de bellesa on 20 joves provinents de cada comunitat autònoma es disputen el títol de gai més maco d'Espanya.

Aquest 2022 tornava a estar presentat per Luján Argüelles. L'asturiana repeteix així el paper que va tenir el 2018 o el 2019. Això sí, aquesta vegada acompanyada d'Omar Suárez, una de les cares conegudes de Telecinco.

Tot i això, més enllà dels guapos aspirants a Míster i de Luján Argüelles, la protagonista indiscutible de la nit era Isabel Pantoja. La 'tonadillera' havia estat guardonada amb el Premi Míster Gai i s'esperava que l'anés a recollir. Una cosa que, per descomptat, va fer amb molt d'orgull.

Imatge de Luján Argüelles i Isabel Pantoja a l'Orgull de Madrid.
Luján Argüelles i Isabel Pantoja a la gala de Míster Gai a Madrid. | EP
 

El motiu d'aquest homenatge no era cap altre que valorar la seva extensa trajectòria de 50 anys a la música. Amb només set anys va pujar per primera vegada a l'escenari i, des d'aleshores, no ha deixat de cantar.

Després de la sortida de l'armari de María del Monte, hi havia molts ulls posats en el discurs que faria Isabel Pantoja. Després de tot, l'amistat entre totes dues sempre ha fet parlar molt. Així com la relació de la vídua de Paquirri amb la periodista Encarna Sánchez.

Imatge de María del Monte i Isabel Pantoja.
Isabel Pantoja i María del Monte han protagonitzat una amistat molt intensa. | Europa Press
 

Així doncs, a les 10 de la nit començava la gala en què una somrient Luján Argüelles donava la benvinguda al públic que s'hi congregava. El cantant Abraham Mateo va ser l'encarregat d'animar el públic amb una interpretació enèrgica dels seus temes més populars.

El certamen es va desenvolupar amb normalitat, encara que es van sentir diverses consignes d'impaciència. «Ai, ai, ai, Pantoja és el que hi ha», cridaven des del públic amb emoció per veure l'ex de Julián Muñoz.

Isabel no va aparèixer fins a dos quarts de dotze. La mateixa Luján Argüelles va començar parlant dels seus inicis al que la Pantoja li va preguntar «Diràs la meva edat?», en to de broma.

Però, sens dubte, el moment àlgid de la nit va ser quan es va dirigir al públic per fer el seu discurs.

«Primer, vull agrair-vos a tots, un per un. Us he estat veient des de l'habitació i he estat tota l'estona emocionada, de tot cor. Perquè aquest premi s'ha fet realitat per vosaltres», començava l'artista.

A més, va aprofitar per mostrar el suport al col·lectiu. «Aquesta bandera la porto i l'he portat sempre al cor». I prosseguia: «La gent que és avui aquí pertany al col·lectiu més especial i més gran que hi ha, el LGTBI».

Imatge d'Isabel Pantoja a l'Orgull de Madrid.
Isabel Pantoja, emocionada durant el seu discurs. | EP
 

Tot i que el missatge més ambigu va arribar amb la frase en què sentenciava «Jo soc una més de vosaltres. Per i per sempre». Unes paraules molt en sintonia amb les que va pronunciar María del Monte.

Així doncs, a la gala presentada per Luján Argüelles, s'obria la porta a una possible bisexualitat de la intèrpret de Marinero de luces.

A Viernes Deluxe, Jorge Javier Vázquez va aprofitar per donar el seu punt de vista.

«No traiem el valor a un acte com aquest, avui totes les mirades estaven en el discurs d'Isabel Pantoja. Qualsevol frase que digui ella produirà nombroses interpretacions. Ha fet un pas importantíssim».