Luján Argüelles diu adeu a un dels seus grans somnis sense complir

La presentadora ha estat sempre molt clara respecte a l'assumpte

Luján Argüelles se separa
La presentadora ha estat sempre molt clara respecte a l'assumpte | Catalunya Diari

Fa tan sols un parell de dies que es va fer pública la separació de Luján Argüelles i Carlos Sánchez, després de set anys junts i amb una filla de cinc anys en comú: Miranda. Es van conèixer quan ella tenia  24 anys, encara que no va ser fins al 2012 quan van començar a sortir. «Sempre hem tingut relació, però va ser fa gairebé cinc anys quan vam començar a veure'ns amb més assiduïtat», va confirmar el 2017.Malgrat que van mantenir una gran relació, mai van arribar a passar per l'altar i fins i tot la presentadora va haver de desmentir diverses vegades els rumors de casament. Ara, amb la dissolució de la parella, el somni de casar-se de Luján s'ha vist completament truncat. 


Compromís de paraula

La primera vegada que van sonar les campanes de noces va ser el 2014, fins i tot abans que arribés l'única filla que tenen en comú. Però va ser la mateixa presentadora qui va desmentir que tingués previst oficialitza el seu amor vestida de blanc. «No em caso. I quant a això del compromís, sí, és cert. Estic compromesa amb Carlos des de fa any i mig, que és el temps que portem sortint», va manifestar en la IV edició dels Premis Internacionals de la Fundació Ponts del Món a la Responsabilitat Social, en la qual va exercir de presentadora. Va ser després del naixement de Miranda quan van tornar a sorgir els rumors que la parella passaria per l'altar. No obstant això, ella va tornar a desmentir-ho al·legant que volia esperar que la seva filla fos més gran i pogués gaudir d'aquest dia al costat dels seus pares. 


Luján ja va passar per un divorci

«Si em casés, ho revelaria sense cap problema», va afirmar Luján Argüelles quan el seu possible compromís era una de les notícies més comentades. 

Però ara ja és un fet que el seu somni de casar-se amb l'amor de la seva vida mai veurà la llum, després de la notícia de la seva separació amb Carlos Sánchez. Cal recordar que la presentadora ja s'havia casat prèviament amb l'exjugador de bàsquet Benjamín de la Fuente, de qui es va divorciar tres anys més tard de passar per l'altar.


Comentaris

envia el comentari