Lula da Silva es revela com un dels fans més grans de 'Merlí'

L'expresident brasiler va sortir de la presó fa dos mesos

Des que 'Merli' es va incorporar al catàleg de Netflix, la sèrie ha guanyat molt protagonisme arreu del món i molts són els espectadors que no es volen perdre la vida dels peripatètics. Un dels llocs on més audiència està tenint és a Llatinoamèrica on aquest format triomfa molt i han aparegut molts fans, un d'ells ha cridat l'atenció. Es tracta de Lula da Silva, expresident de Brasil.

Així ho ha confessat ell mateix a través del seu compte de Twitter, explicant que havia acabat ja la sèrie i que «realment m'ha agradat molt». Sense voler entrar en detalls per no fer 'spoilers' a tota aquella gent que encara no l'hagi acabat, l'expresident brasiler ha explicat el sentiment que ha tingut amb el final: «no diré com acaba, però m'ha semblat trista».

La publicació s'ha fet viral en molt poc temps i milers d'usuaris han reaccionat. En només 5 hores, ja compte amb 25.200 m'agrades i milers de respostes. Entre elles, molts li recomanen veure l'spin-off 'Merli: Sapere Aude' que es va estrenar a principis de desembre i que explica la vida de Pol Rubio en el seu primer any d'universitat.

Da Silva va sortir de la presó fa poc més de dos mesos

Recordem que Da Silva va ser condemnat per corrupció passiva el juliol de 2017 a nou anys i sis mesos de presó. Finalment va ser l'abril de 2018 quan va ingressar a presó després d'entregar-se i el novembre del 2019, dinou mesos després, es va ordenar la seva llibertat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari