'Bomba' a la Isla: la pretendenta que ha tingut un 'affaire' amb Omar Montes

Ja hi ha participants que estan donant m茅s joc que d'altres en aquesta segona edici贸

Imatge promocional de 'La isla de las tentaciones 2'
'Bomba' a la Isla: la pretendenta que ha tingut un 'affaire' amb Omar Montes | MEDIASET

La segona edici贸 de 'La isla de las tentaciones' est脿 sent tot un 猫xit. Les solteres i els solters estan fent estupendament el seu paper i ja hi ha qui ha destacat per sobre de la resta.

Luzma 茅s una de les solteres que m茅s est脿 fent parlar en aquesta edici贸 de 'La isla de las tentaciones'. El seu flirteig constant amb Tom, el n貌vio de Melyssa, 茅s objecte de molts comentaris. La tensi贸 sexual entre tots dos est脿 donant per a molt.

Per貌 no sols a l'illa es parla de Luzma. Fora del programa la malaguenya tamb茅 est脿 sent not铆cia. El motiu no 茅s un altre que un possible roman莽 amb Omar Montes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

鉂わ笍隆Chic els i !, ja ha arribat el moment de la meva operaci贸 d'augment de pit amb la cl铆nica @ clinicadorsiamalaga.plazatoros. 鉁‥sta tard entro a quir貌fan i la intervenci贸 dura aproximadament 1 hora. Em posar茅 pr貌tesis rodones de 410 cc i em quedar茅 tota la nit hospitalitzada. Espero parlar-vos i explicar-vos aquesta experi猫ncia el m茅s aviat possible 鉂わ笍馃檹馃徑. Em tranquil路litza molt estar en mans de doctor Carlos T茅llez i de tot l'equip de Dorsia, als quals, des d'aqu铆, els dono les gr脿cies de antemano鉂わ笍 馃檹馃徑鉁═ambi茅n vull agrair de cor a tots i totes els que m'heu estat enviant missatges bonics! Us vull 鉂わ笍馃敟 #dorsia #aumentodepecho

Una publicaci贸 compartida de 鉁 饾暦饾枤饾枱饾枓饾枂 鉁 丕賱賲毓賷卮丞 (@luzmacabello) el

L'artista i l'andalusa haurien mantingut una relaci贸 fins fa ben poc que tots dos han tractat de portar en secret. Segons 'El programa d'Ana Rosa', Omar Montes i Luzma s'hauria conegut fa m茅s d'un any, quan la jove era tronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'.

Les xarxes socials guarden v铆deos de la malaguenya en el 'backstage' de concerts de l'ex d'Isa Pantoja, i tots dos han passat junts moments tant a M脿laga com a Madrid.

De moment, ni Omar Montes ni Luzma s'han pronunciat sobre aquest tema. Per貌 del que no hi ha cap dubte 茅s que la malaguenya est脿 sent una de les protagonistes indiscutibles d'aquesta edici贸 que llan莽a molt bones dades d'audi猫ncia.

Als seus 25 anys, la seva repercussi贸 ha anat en augment. I 茅s que a les xarxes socials l'andalusa ja supera la barrera dels 50.000 seguidors.

L'猫xit est脿 assegurat

鈥楲a isla de las Tentaciones 2鈥 per descomptat no est脿 deixant indiferent a ning煤. I 茅s que despr茅s de la primera foguera i el primer debat encara queda molt per veure.


'Villa Monta帽a' i 'Villa Playa' estan que cremen i no sols pels monumentals empipaments entre les parelles, que van arribar sent n貌vios i qui sap com tornaran a casa. La qu铆mica entre els solters i solteres i la resta de participants del 'reality' de Mediaset 茅s m茅s que evident i promet donar molt a parlar en les pr貌ximes setmanes.


Comentaris

envia el comentari