Lydia Lozano abandona 'Sálvame' sense data de tornada

La col·laboradora no ha aguantat la pressió per la tornada del cas Ylenia Carrisi

Lydia Lozano i al plató de 'Sálvame'
Lydia Lozano no porta gens bé la pressió d'aquesta situació | Telecinco

Lydia Lozano fa dies que aguantant la pressió per la reaparició del cas Ylenia Carrisi a l'escena pública. 'Sálvame' va temptar a la col·laboradora perquè s'emetés el polígraf a porta tancada que li van fer a la col·laboradora per saber si mentia, però en obtenir la negativa per part de la col·laboradora, el format es va posar mans a l'obra per buscar testimonis que poguessin aportar noves dades sobre aquest tema tan pantanós i que fa anys que turmenta la periodista.

El programa va anunciar la possible visita del poligrafista, però aquest va declinar la invitació si no comptava amb l'aprovació de la mateixa Lozano, i amb aquesta nova negativa el programa ha seguit furgant en nous personatges que poden donar llum sobre tot allò que va passar en el passat. N'hi ha hagut prou amb un missatge de veu d'un testimoni clau perquè s'aixequés de la seva cadira, es tragués el micro i es dirigís plorant cap a les portes de les instal·lacions de Mediaset per anar-se'n a casa i no tornar.

Jorge Javier Vázquez ha intentat frenar la col·laboradora demanant-li que no se n'anés a casa i que s'esperés a veure què deia el convidat. Lozano, que ja estava amb la bossa a la mà, es deixava assessorar pel seu amic Kiko Hernández, que li demanava que es quedés en una sala annexa del plató fins que sortís el convidat i que després decidís si marxava cap a casa o continuava al programa.

Lydia Lozano demana al programa que si volen, l'acomiadin

La col·laboradora s'ha anticipat al que podia passar i, sabent que si se n'anava cap a casa, potser això podria comportar-li problemes majors, ha volgut afegir que si volien acomiadar-la de manera total i fulminant, que no ho pensessin i ho fessin, alhora que afegia que ella no participaria en tot això, sobretot pel dany que li va fer en el passat.


Comentaris

envia el comentari