ÚLTIMA HORA

⚽ Bartomeu queda en llibertat després de passar la nit al calabós

Sálvame, de pedra: Lydia Lozano abandona el programa per una delicada operació

La col·laboradora afirma que va haver d'ajornar l'operació per la situació de la pandèmia

Lydia Lozano al plató de 'Sálvame'
Lydia Lozano deixarà d'acudir a 'Sálvame' perquè s'ha de sotmetre a una operació | Telecinco

‘Sálvame’ ha començat la tarda amb dues notícies bomba. La primera ha estat el possible embaràs d’Anabel Pantoja i que avui es resoldrà en directe, sotmetent-se a una prova d'embaràs i que ens farà sortir a tots de dubtes. Tot això ve motivat per una foto que ha publicat amb el seu noi en la qual se'ls pot veure acariciant el seu ventre.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, la notícia que més ha impactat a tot l'equip ha estat la que ha comunicat Lydia Lozano i que l'afecta directament. Carlota Corredera li ha ofert a la col·laboradora comunicar el motiu que l'apartarà del programa de les tardes durant algun temps. Davant aquest oferiment, la periodista li ho ha plantejat si explicar-ho o no, però segurament motivada per l'afecte que li té el públic, ha acabat acceptant.

Lydia Lozano se sotmetrà a una operació

La canària ha explicat que avui serà el seu últim dia en Telecinco abans que se sotmeti demà a una delicada operació. Lydia entrarà en els quiròfans per a operar-se de les cervicals, una intervenció que fa temps que espera, però que per culpa de la pandèmia ha hagut d'anar retardant.

Ella mateixa ha afirmat que no es tracta d'una operació habitual, ja que tot ve motivat per unes anomalies que ella mateixa es va detectar i que la van portar a ingressar d'urgències. La col·laboradora va notar que mentre llegia o atenia la pantalla del seu telèfon, veia com els seus braços i les seves mans es quedaven adormits i li produïen molt de dolor.

Amb aquest pronòstic, Lozano s'esperava el millor i gràcies a l'opinió del seu doctor, va poder sortir de dubtes i conèixer el que li estava passant. Segons sembla, tot es deu al fet que els seus cervicals li estan exercint una forta pressió i que li limita el lliure moviment. Per a poder solucionar-ho, la col·laboradora haurà d'entrar a quiròfan i allí els seus metges intentaran moure-li les cervicals i que aquestes recuperin de nou el seu aspecte inicial.

Lydia té tot el suport dels col·laboradors

La col·laboradora ha trobat molt de suport entre els seus companys, concretament amb Canales Rivera, qui li ha explicat que ell també va ser operat del mateix, a causa del seu treball com a torero i que li ha implicat molts problemes de salut, obligant-lo a passar per quiròfan.

No obstant això, aquests ànims tampoc li han servit de molt a Lydia, ja que ella mateixa es defineix com molt aprensiva i això fa que es preocupi més del compte per totes les seqüeles que li podrien quedar amb aquesta intervenció.


Comentaris

envia el comentari