Dràstica decisió de Lydia Lozano contra un col·laborador de 'Sálvame'

La periodista no pot més i ha decidit interposar mesures judicials

Lydia Lozano al plató de 'Sálvame'
Lydia Lozano està farta dels atacs dels seus companys | Telecinco

Els col·laboradors de 'Sálvame' presumeixen constantment de ser una gran família on es donen suport els uns als altres. No obstant això, són moltes les vegades que s'han pogut veure grans esbroncades i discussions al plató on els ganivets han volat sense cap mena de pietat, deixant en evidència que aquesta relació entre els companys del programa no és tan bona. L'última en protagonitzar un d'aquests moments tan tensos ha estat Lydia Lozano.

Lydia Lozano no pot més

La col·laboradora Lydia Lozano s'ha convertit aquests dies en la protagonista del programa, i és que la seva gran amistat amb el cercle més proper de Camilo Sesto ha fet que alguns mitjans i col·laboradors l'hagin acusat presumptament d'haver-se quedat amb una part de l'herència del cantant. En concret, ha estat Antonio Montero qui ha assegurat que l'exdona de Camilo, Lourdes Ornelas, li va confirmar en una entrevista que Lydia s'hauria quedat amb 400.000 euros de l'herència. 

«Jo vaig confiar en Lydia Lozano, a qui li vaig demanar que m'aconseguís un bitllet d'avió perquè el meu fill pogués viatjar a Espanya per estar present a la capella ardent del seu pare. Doncs a canvi d'aquest bitllet de 1.500 euros, se n'ha acabat quedant 400.000», assegurava Lourdes a 'Lecturas'.

«Els advocats van portar gent amb bufadors per obrir les caixes fortes de Camilo. Es van emportar tot, allà no va quedar ni un rellotge ni un quadre de valor ni res. L'amic de Lydia va anar a casa del meu fill per dir que s'havia de treure el Mercedes i la moto de Camilo. Vaig trucar a Lydia moltes vegades però no em va contestar. Al final em va enviar un àudio dient-me que això és així i que em fotés... Jo confiava en ella i no pensava que em pogués trair així i menys en aquests moments», afegia l'exdona de Camilo. 

Aquestes acusacions han indignat molt a la col·laboradora, que ha manifestat que prendria mesures severes contra el seu company i també contra Lourdes Ornelas. Lydia considera que aquestes declaracions manquen d'evidències i proves i que, per tant, estan faltant al seu honor i embruten de manera injustificada la seva imatge pública. 

Lydia i Antonio es veuran les cares als jutjats

Víctor Sandoval ha estat l'encarregat de confirmar en directe a Antonio Montero que Lydia Lozano ja ha interposat les mesures judicials corresponents i que també afecten Lourdes Ornelas i a la revista que va publicar l'entrevista. La col·laboradora desmenteix rotundament totes les acusacions, i s'encarregarà de defensar la seva posició davant els tribunals. 


Comentaris

envia el comentari