Lydia Lozano fa l'anunci de la tardor en directe a 'Sálvame' i plorant

Tot va passar durant una prova del polígraf

Lydia Lozano al plató de 'Sálvame'
Lydia Lozano està farta dels atacs dels seus companys | Telecinco

La relació professional entre Lydia Lozano i Antonio Montero feia temps que es trobava penjant d'un fil. Aquesta però ha arribat a la seva fi després de la sessió de poligrafia que tots dos van protagonitzar ahir a la tarda al plató de 'Sálvame'.

La mala relació entre ells va començar quan Antonio Montero acusava Lozano d'haver-se quedat, presumptament, amb una part de l'herència del cantant Camilo Sesto. Unes acusacions que van enfonsar a la col·laboradora que va anunciar que emprendria accions legals contra el seu company de feina. Finalment, Lozano va decidir no realitzar-les.

Lozano acusada de quedar-se amb una part de l'herència

Tot això va començar quan es va explicar que Lydia havia posat el fill de Camilo Sesto en contacte amb uns advocats perquè el representessin amb l'herència que rebria del seu pare i ho va fer a canvi de rebre un percentatge. Una quantitat de diners que finalment han estat molt més elevada de l'esperat i ha comportat diverses crítiques.

Davant els fets, Lozano s'ha desentès de la comissió i ha manifestat, en repetides ocasions, que ella només va actuar com a mediadora. Un paper que no comptava amb el suport de la mare de Camilo Blanes qui l'ha acusada d'haver-se quedat amb una part dels diners.

Semblava que el tema havia quedat tancat però el debat estava servit ahir al plató de 'Sálvame' quan Lydia i Antonio es van sotmetre al polígraf. Des del programa van decidir que tots dos fessin la prova per conèixer quin era el motiu que els havia portat a aquesta enemistat però el resultat no va ser l'esperat i lluny d'arreglar les coses, Lydia va acabar anunciant que reactivaria les mesures legals contra Antonio.

Lydia va prendre aquesta decisió després que Montero respongués 'sí' a la pregunta que li vam fer sobre si creia que ella estava implicada en el percentatge de l'herència que Camilo Blanes perdria. El polígraf va confirmar que deia la veritat i la col·laboradora va començar a plorar. Ara Lydia ja prepara la demanda amb els seus advocats.


Comentaris

envia el comentari