Ningú s'atrevia a dir-ho: la 'bomba' de Lydia Lozano sobre Telecinco

La col·laboradora s'ha atrevit a assenyalar directament a alguns companys de Mediaset

Lydia Lozano al plató de 'Sálvame'
Lydia Lozano sense pèls a la llengua | Telecinco

El món de la televisió està ple de fama i èxit, però sobretot d'enveges i traïcions. Aquesta última part no s'acostuma a veure, però forma part de la realitat i encara que s'intenti minimitzar el seu impacte, sovint surt a la llum i tot salta pels aires.

Els presentadors de 'Sálvame' en la llista negra

Nuria Marín, presentadora substituta de 'Sálvame', és l'encarregada de presentar el programa aquests dies de vacances. A la catalana li va costar molt poder treballar en el programa, ja que abans havia parlat malament dels col·laboradors de 'Sálvame' al programa on col·laborava, 'Socialité' de Divinity. La seva arribada a Madrid no va ser fàcil i va haver de guanyar-se l'afecte de molts tertulians, que van arribar a dir que no volien treballar amb ella.

Gràcies a la seva naturalitat, ha aconseguit ser acceptada per molts dels col·laboradors del programa. No obstant això, hem pogut saber que hi ha molts col·laboradors que no volen saber res d'ella. L'últim programa, ahir dimarts, ha estat protagonitzat per Antonio David Flores, que segueix estant en el punt de mira. Tot i la professionalitat de Nuria Marín, el col·laborador ha contestat de males maneres a una de les seves preguntes, com acostuma a fer amb Jorge Javier Vázquez.

És per això que Lydia Lozano ha dit en veu baixa que Núria està entrant, sense voler-ho, a la llista negra de presentadors. Evidentment, la presentadora ho ha escoltat i ha demanat explicacions. Encara que els col·laboradors han intentat que no ho expliqui, Lydia Lozano ha començat dient que era una broma, però sembla que ho deia amb certa autoritat i amb coneixement.

Finalment Lydia s'ha atrevit i ha explicat que Antonio David té una llista de presentadors que no tolera i que sempre menysprea. El més sorprenent és que fins i tot s'ha atrevit a donar noms.

La col·laboradora ha explicat que a la llista negra d'Antonio David podem trobar a Jorge Javier Vázquez i també Carlota Corredera, dos dels presentadors principals de 'Sálvame'. Estar en aquesta llista implica estar en el punt de mira d'Antonio David, que sempre intenta posar en evidència a aquestes persones. La mala relació de Flores amb els presentadors ve accentuada des que a 'Sálvame' s'ha començat a parlar de la seva vida privada. 

Antonio David nega l'existència d'aquesta llista negra

El col·laborador nega que existeixi cap llista negra i que tingui en el punt de mira als seus companys de treball. No obstant això, recordem que dies enrere el col·laborador va carregar sense pietat contra Jorge Javier Vázquez, definint-lo com una persona de pocs amics i poc empàtic amb la gent amb la qual treballa.

Des d'aquest dia, presentador i col·laborador no han tornat a coincidir en un plató. Segurament quan Vázquez torni a 'Sálvame' s'haurà de veure les cares amb Antonio David. D'altra banda, el presentador també va voler parla sobre Antonio David al seu blog, acusant-lo de ser un oportunista i de ser un gran manipulador. No obstant això, no va tenir cap problema a reconèixer les habilitats comunicatives de l'exmarit de Rocío Carrasco i amb el qual comparteix plató pràcticament totes les tardes.


Comentaris

envia el comentari