Lydia Lozano, destrossada per la desgràcia familiar: «No està bé, necessita ajuda»

La col·laboradora de 'Sálvame' està travessant un moment molt delicat

Lydia Lozano es va haver d'enfrontar fa unes setmanes a un dels moments més durs de la seva vida: la mort del seu germà Jorge. Des de llavors ha estat ella sola qui s'ha encarregat de les cures i de les atencions de la seva mare.

La progenitora de la col·laboradora de 'Sálvame' porta diversos anys amb una salut delicada i el fet d'haver viscut la mort d'un fill ha suposat que es torni encara més vulnerable.

Una situació que té molt preocupada a Lydia Lozano, que no ha pogut suportar més la pressió i, desbordada per tot el que està vivint, s'ha trencat en escoltar el relat de Carles Francino en la seva tornada a 'La Ventana' de la Ser.

Lydia Lozano, enfonsada

La madrilenya s'ha posicionat com una de les col·laboradores més estimades de 'Sálvame'. Malgrat la gran quantitat de crítiques que rep per part dels seus companys i que en alguna ocasió s'hagi posat en dubte la seva professionalitat, és una de les persones imprescindibles del programa.

És una dona amb una sensibilitat exacerbada i ara el complicat moment personal que està travessant ha provocat que es trobi més sensible que mai, tal com ha quedat demostrat aquest dimarts, 11 de maig, en el plató de Telecinco.

Carles Francino ha explicat en el seu retorn a 'La Ventana' de la Ser la terrible lluita que ha mantingut contra el coronavirus. Una difícil batalla que l'ha mantingut allunyat del seu treball durant 47 dies perquè ha estat ingressat a l'UCI i per la qual ha arribat fins i tot a patir un ictus.

Unes paraules que han aconseguit esfondrar a Lydia Lozano. La col·laboradora s'ha sentit completament identificada amb el relat del periodista i no ha pogut evitar deixar anar algunes llàgrimes en escoltar-lo.

«Quan sents 45 dies, que va començar amb 5 dies, és que ha estat igual i és tan tremend, tan tremend», ha explicat la madrilenya fent referència a la mort del seu germà.

El complicat moment que està travessant

Lydia Lozano no sols ha hagut d'enfrontar-se a la pèrdua de Jorge, també ha hagut d'enfrontar el dolor de la seva mare per la pèrdua d'un fill i encarregar-se sola de les cures de la seva progenitora.

Encara que al principi no s'ha mostrat amb forces d'explicar tots els detalls que hi havia després de les seves llàgrimes, Carlota Corredera ha sabut tocar les tecles correctes i ha aconseguit que la col·laboradora de 'Sálvame' deixés anar tot el que feia temps que guardava per a si mateixa.

«La meva mare està amb ajuda mèdica», ha confessat Lydia Lozano en el plató de Telecinco. «Va anar a un psiquiatre i està malament».

«És insuperable»

Malgrat que és una persona molt sensible, la col·laboradora de 'Sálvame' sempre és la primera a intentar distendre l'ambient i fer alguna broma per a canviar els ànims.

No obstant això, en aquesta ocasió no ho ha pogut controlar, i l'angoixa que porta suportant des que va morir el seu germà ha estat més forta.

«És insuperable i no vull que em vegi així», ha explicat fent al·lusió a la seva mare. «És el que li ha passat a Carles, jove, sense cap problema i llavors és que és molt... és una cosa que és com un ens. I dius, per què?»

D'aquesta manera, Lydia Lozano ha aconseguit treure en el plató de Telecinco tota l'angoixa amb la qual portava vivint des de la pèrdua del seu germà, i ha volgut aprofitar l'ocasió per a agrair el gran suport que va rebre dels sanitaris que van cuidar de Jorge fins al final.

Uns professionals que avui dia continuen mantenint contacte amb ella i es preocupen per l'estat de salut de la seva progenitora. «Em continuen trucant per a saber com està la meva mare», ha manifestat la col·laboradora.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari