Lydia Lozano explica què va fer amb els diners que va guanyar amb el cas Ylenia

La periodista va viure una crisi de manca de credibilitat per part de companys i espectadors

Lydia Lozano a 'Socialité' en el programa emès l'1 de febrer del 2020
Lydia Lozano explica què va fer amb els diners que va guanyar amb el cas Ylenia | Telecinco

Lydia Lozano torna a ser l'objectiu principal dels seus propis companys de 'Sálvame' pel cas Ylenia Carrisi, que s'ha tornat a posar d'actualitat després que el programa el recuperés, com si fos una exclusiva, per tombar l'estrena de 'Pasapalabra' a Antena 3.

El polígraf secret que la periodista va fer i que mai ha vist la llum, i pel qual ara Telecinco pressiona la col·laboradora perquè doni el seu consentiment i finalment s'emeti, està convertint Lydia de nou en la víctima dels seus companys, com Antonio Montero, que ha aprofitat per carregar contra ella i posar-la contra l'espasa i la paret.

Montero ha acusat Lydia Lozano de lucrar-se amb el cas, de donar credibilitat a una història que ella mateixa sabia que no era certa per tal de guanyar popularitat i convertir-se en una periodista de referència al món del cor i la televisió. 

La col·laboradora ha hagut d'intervenir aquest divendres per contradir la versió de Montero i assegurar que no va lucrar-se amb la desgràcia de la família de Carrisi. Ha explicat que en aquells anys ella tenia contracte fix amb 'A tu lado', presentat per Emma García, per argumentar que les seves participacions en el programa no es van incrementar ni va guanyar més diners. 

Lydia Lozano confessa que un cop sí que va cobrar de més

De fet, Lydia assegura que les seves participacions van arribar un punt en què es van reduir, perquè el director del programa la va enviar a casa tres setmanes per prendre distància d'un tema que estava començant a fer molt de mal. 

Tot i les seves explicacions, Lozano ha acabat contradient-se quan ha admès que en una ocasió sí que va guanyar diners per aquest cas. Va ser quan Albano, pare de la desapareguda, va participar en un especial emès a Telecinco on també va participar Lydia Lozano. 

La periodista era una col·laboradora més de l'especial, però ella sabia que acabaria sent més protagonista a conseqüència de les polèmiques, així que va demanar a la productora que li pagués una mica més del que li tocava. Malgrat això, aquest suplement el va donar a una fundació benèfica Niu, destinada a la cura de nens i nenes amb paràlisi cerebral severa, segons ha explicat. 


Comentaris

envia el comentari