Primer pla de Lydia Lozano amb els llavis pintats en lila i al plató de Sálvame

Lydia Lozano es carrega en directe la porta de la mansió de José Luis Moreno

Lydia Lozano ha volgut anar a la casa de José Luis Moreno per cobrar els diners que li deu

Lydia Lozano té comptes pendents amb José Luis Moreno. Així que les vol resoldre abans de començar les seves vacances d'estiu. Per això, la direcció de 'Sálvame' li va oferir deixar momentàniament la seva cadira al plató per sortir a l'exterior a realitzar un important repte.

Aquest no era altre que desplaçar-se en un cotxe fins a un punt indeterminat de la geografia madrilenya. Així, Lozano es va desplaçar fins a la porta de la gran mansió de José Luis Moreno. Un cop allà, el programa li va demanar a la periodista que intentés parlar per tots els mitjans amb el productor i treure-li així algunes declaracions d'interès.

Abans de partir per allà, Lydia va voler dirigir-se a les càmeres per llançar-li un missatge a Moreno. En aquest li va dir que fes el favor d'obrir-li la porta per l'amistat que tenen des de fa tants anys, malgrat que actualment José Luis li degui diners. Uns diners que li deu des que la col·laboradora fes un 'cameo' en una de les sèries de l'empresari i que mai es va acabar cobrant.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Dit això, Lydia va anar directa a complir la seva missió, però les seves esperances que José Luis Moreno li obrís la porta van acabar esfumant-se per moments. Lozano va plantar-se a la porta de la casa i va afirmar que no va tenir problema a entrar a l'exclusiva urbanització.

No obstant això, els problemes van arribar quan va voler entrar a la casa del productor, trobant-se importants limitacions. Quan la col·laboradora va arribar a la casa va picar insistentment a l'intèrfon, però no va obtenir resposta menys en una ocasió. Tot i que no s'ha entès la resposta i després ja es van succeir les faltes de resposta per part de Moreno i del servei que l'assisteix en aquesta mansió.

En veure que a les bones no aconseguia l'entrevista exclusiva que es va proposar, la col·laboradora va decidir optar per una actitud molt més dràstica i no tan passiva. Lydia va descalçar-se i amb el taló de les sabates va començar a colpejar la porta metàl·lica del productor per veure si així algú li feia cas.

Mentre la col·laboradora colpejava la porta, va advertir que estava sentint un so una mica estrany. I aquest venia del sensor de l'accés de la casa. Seguidament Lydia va afirmar que s'acabava de carregar el sistema d'obertura sense saber encara les conseqüències que pot tenir aquest accident.

Lydia Lozano podria acabar devent de diners

Si la tarda començava amb Lydia Lozano volent cobrar el deute de José Luis Moreno. Després la truita es va girar i la col·laboradora potser podria acabar pagant al productor l'import de la destrossa que va produir a la porta.

Després d'això, Lydia no va acabar de passar una molt bona tarda. Quan ja faltaven pocs minuts per arribar a les nou del vespre la col·laboradora va tornar a fer el que ens té acostumats. Els seus ulls van inundar-se de llàgrimes per un motiu que primer vam desconèixer, però que amb el pas dels minuts va destapar-se.

El programa es trobava revelant el coeficient intel·lectual d'Antonio Montero quan Lydia va deixar anar una broma i que no es va entendre. Això va causar que la tertuliana comencés a plorar, rebent fins i tot l'atenció d'una psicòloga que es trobava intervenint en directe al programa.

Finalment els directors del programa van entrar al plató per intentar tranquil·litzar la col·laboradora i treure-li ferro sobre el qual estava passant en aquell moment.