Lydia Lozano s'indigna en directe a el conèixer que Madrid seguirà en la fase zero

Kiko Matamoros ha estat l'encarregat de donar la notícia a la seva companya

Lydia Lozano a 'Sálvame'
Lydia Lozano es va mostrar molt enfadada amb la decisió del govern de no deixar a Madrid passar de fase | Telecinco

El passat divendres es van donar a conèixer quines regions sanitàries o províncies passarien a la fase 1 del desconfinament. Encara que hi havia dubtes sobre algunes zones sobre si evolucionarien al següent pas o no, estava bastant clar que Madrid i Barcelona serien uns territoris que es quedarien encara mínim una setmana més a la fase 0

El govern espanyol va desestimar la petició de la Comunitat de Madrid de passar a la fase 1 de desconfinament i aquesta dada la va anunciar Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame' el mateix divendres, quan es va fer pública. Va ser llavors quan una de les col·laboradores va esclatar en conèixer que aquest pròxim dilluns no se suavitzarien les mesures preses a la capital de país.

«Que no obren les terrasses?!»

Lydia Lozano va esclatar i va interrompre al seu company per mostrar el seu enuig en saber que no podrà sortir dilluns de terrasses amb els seus amics per celebrar la fi d'aquestes normes tan estrictes però alhora, també molt necessàries i fonamentals per acabar amb la propagació del virus. «Que no obren les terrasses?!», exclamava la col·laboradora.

El comentari de Lozano ha estat pres amb humor pels seus companys, menys pel mateix Matamoros que no ha entès el cabreig forçat de la seva companya davant aquesta notícia tan seriosa. A més, les xarxes socials s'han mostrat, alhora, crítiques i humorístiques amb la reacció de la col·laboradora.

La preocupació extrema de Lydia Lozano pel coronavirus

Encara que Lydia ja es pren les coses amb més humor, a l'inici de la pandèmia ho va passar molt malament, ja que va patir alguns dels símptomes de virus, els quals la van obligar a estar confinada a casa sense poder acudir al seu lloc de treball. De fet, la mateixa col·laboradora ha admès que està una mica obsessionadaamb la propagació de virus i pateix cada dia pensant que el coronavirus pugui arribar a la seva llar.


Comentaris

envia el comentari