Lydia Lozano al plató de 'Sálvame'

Lydia Lozano es juga el seu lloc a 'Sálvame': «Deixa de gravar-me»

Lydia Lozano ha protagonitzat un nou conflicte amb Kiko Hernández i ha assegurat que el col·laborador ha estat la persona que més l'ha fet patir

Lydia Lozano ha afirmat que Kiko Hernández ha estat el col·laborador que més l'ha fet patir. La seva declaració ha provocat un terratrèmol en el plató de 'Sálvame'.


El director del programa, David Valldeperas, ha hagut d'anar darrere de Lydia, que ha amenaçat en deixar el programa. La presentadora d'aquest dimarts, Paz Padilla, s'ha mostrat molt sorpresa amb la situació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Kiko ha enviat a Lydia a... un lloc d'aquests», ha dit la presentadora abans de donar pas a publicitat. Lydia Lozano ha patit un brot i ha marxat plorant de plató.«Jo no he enviat a prendre pel cul a cap company i jo marxo a casa meva. Home, a mi ningú m'envia a ... Però això què és? On cony treballo?», s'ha preguntat la periodista canària.«Mai li he faltat el respecte a cap company. Jo marxo a casa meva», ha assegurat fora de control. David Valldeperas ha intentat tranquil·litzar-la, però li ha estat molt difícil.

La col·laboradora de 'Sálvame' abandona el plató 

«Vull marxar! Marxo a casa. I deixa de gravar-me! Ja està bé, home! No m'ho mereixo!», ha afirmat molt cabrejada.

En tornar de publicitat, Lydia s'ha calmat, però s'ha mostrat molt afectada. «No vull dir res, zero, negatiu. Això em recorda a l'any 2009, una cosa tan repetitiva és com si veiés la mort de Chanquete», ha dit el col·laborador madrileny.«Fa uns dies vam tenir el mateix conflicte entre dos companys i vam dir que mantindríem les formes. Em sembla molt bé que tingueu les vostres diferències, però dins d'aquest espai hem d'estar bé. Després has de disculpar-te, hem de treballar en aquesta direcció», ha opinat Paz Padilla.«Això és molt incòmode, estàs en el teu lloc de treball. Amb la paraula podem defensar la nostra opinió, però sempre amb uns límits. Això es resol no tornant-lo a repetir», ha afegit la presentadora.«Si voleu que demani disculpes falsament... m'arrossego», ha continuat Kiko. En un moment donat, el col·laborador s'ha posat de genolls a terra i ha fet broma.

El perdó de Kiko Hernández

La col·laboradora no ha donat crèdit a l'actitud de Kiko Hernández, que ha manifestat que «ahir era al metge, em truquen per telèfon, els dies que lliuro, tinc una vida, unes filles», ha afirmat el col·laborador.

«Em molesta que en el meu dia de festa em diguin: 'Lydia acaba de dir que ets la persona que més li ha fet patir'. Vaig dir: 'ja està bé, que ho digui quan estic davant'», ha explicat Kiko Hernández

«En l'últim programa de Rocío Carrasco vaig estar animant-la tota l'estona. Serà cert que jo soc qui més li ha fet patir, però que ho digui cada tres mesos...», ha lamentat.

«Jo no he generat aquest conflicte, que estava a casa meva. Ja ho he deixat anar, m'he quedat a gust», ha sentenciat Hernández. «No entenc el seu cabreig», ha conclòs la canària.