Lydia Lozano, a urgències després de patir un accident a 'Sálvame'

El programa parodiava la prova dels cucs que van fer els concursants de 'GH VIP'

Lydia Lozano ha patit una forta caiguda i ha estat traslladada a l'hospital
Lydia Lozano ha patit una forta caiguda i ha estat traslladada a l'hospital | Telecinco

El programa de 'Sálvame' de divendres 13 ha començat amb molta mala sort, ja que Lydia Lozano ha patit un aparatós accident després de recrear un joc que van fer els concursants de 'GH VIP' on estaven disfressats de cucs.

La gravetat de la situació ha arribat quan s'han començat a escoltar crits de: «Crideu al metge!». Kiko Hernández ha estat el primer a veure la perillositat i no ha dubtat en cridar al servei mèdic del programa, després de veure la seva companya estirada a terra i amb signes clars de dolor. A la tornada de la publicitat el col·laborador, al capdavant del programa aquest divendres, ha explicat el succeït: «Durant la prova dels cucs tant Alonso Caparrós com Gustavo González han abraçat molt fort a Lydia i li ha donat en la costella».

Lydia Lozano ja va patir un ensurt

Hernández ha volgut tranquil·litzar als seus familiars assegurant que encara no es podia donar un diagnòstic clar: «Volem veure l'abast que té. No ha perdut el coneixement. Ara anirà a l'hospital per veure l'abast de la lesió». No és el primer ensurt de la col·laboradora, fa temps també va patir una caiguda al mateix programa que la va enviar de cap a l'hospital.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari