YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Hores crítiques per Lydia Lozano: a les portes de rebre la pitjor notícia a 'Sálvame'

Avui se sabrà quina és la decisió del programa

Lydia Lozano al plató de 'Sálvame' el dijous 6 de febrer de 2020
Lydia Lozano podria quedar-se sense la seva feina al programa de Telecinco | Telecinco

Lydia Lozano porta dues setmanes intentant donar veracitat a una conversa que tindria com a protagonistes a Rocío Flores i Rocío Carrasco. Tot i que des del primer minut, les mateixes protagonistes han assegurat que la conversa és falsa, la col·laboradora afirma que és certa i, lluny d'acceptar la veritat, segueix defensant la font que li va proporcionar aquestes dades. 

Ara, sembla que la història podria arribar a al seva fi després que la direcció de 'Sálvame' hagi cridat l'atenció a la periodista i l'ha citat en una reunió aquest mateix dimecres. En aquesta també hi participarà Antonio David Flores, pare de la protagonista de la hipotètica conversa.

Està previst que en la trobada es demani a Lydia que aporti totes les dades i posteriorment la direcció del programa decidirà el rumb de tota aquesta trama. A priori, tot apunta al fet que les decisions no agradaran a Lozano.

  

'Sálvame' ha volgut recordar aquest dimarts a la tarda el cas de la periodista Stella Goñi, habitual dels platons de Telecinco durant molts anys i que va ser apartada del seu lloc de treball, a causa d'un engany relacionat amb Fernando Alonso i que li va costar el lloc. Ara, Lydia Lozano podria jugar la mateixa mala sort.

També et pot interessar...

Reobren el tema que més mal ha fet a Lydia Lozano

Telecinco i 'Sálvame' escullen a Belén Esteban per anar a recollir el Premi Iris


Comentaris

envia el comentari