Les preguntes que poden acabar amb la carrera de Lydia Lozano

La col·laboradora de 'Sálvame' abandonarà el programa definitivament si les imatges surten a la llum

Lydia Lozano plorant a 'Sálvame'
Lydia Lozano no tornarà, per ara, al plató de 'Sálvame' | Telecinco

La televisió no sempre és tot el que es veu. Hi ha moltes trames ocultes que amb el pas el temps cauen en l'oblit. Això mateix és el que li ha passat a Lydia Lozano en l'últim programa de 'Sálvame'.

Tot va començar quan Kiko Hernández va revelar en directe que l'any 2005 es va fer un polígraf a porta tancada a Telecincoper saber si Lydia Lozano mentia o no sobre el cas Ylenia Carrisi. Precisament aquest tema ha turmentat la periodista durant molts anys, arribant fins i tot a amenaçar d'abandonar la televisió després que ha passat.

Van aïllar completament el plató

Segons expliquen a 'Sálvame', el polígraf va ser realitzat pel poligrafista Amável Sanches i es va fer sota un contracte de confidencialitat amb la intenció de saber si la col·laboradora mentia o, si bé, tenia informació privilegiada sobre el tema de la desaparició de la filla d'Albano i Romina.

Les persones que van acudir al polígraf van haver de signar un contracte de confidencialitat. Pel que sembla, es va allargar més de sis hores i Lozano va haver de respondre un total de cinc preguntes molt compromeses, que mai han estat publicades i que només tenien validesa per a ser visionats pels directius.

Després de saltar aquesta bomba, Lydia Lozano ha decidit abandonar el plató i ha confessat que si la cadena decideix donar llum verda a l'emissió d'aquest vídeo, ella abandonaria per sempre el seu lloc de treball.

Les preguntes que no sortiran a la llum

Segons ha pogut saber 'Cotilleos', el dia exacte del polígraf va ser el 9 de novembre de 2005. El citat mitjà afirma que «les preguntes no només van girar al voltant dels motius que el van portar a oferir una informació tan delicada, sinó també van poder revelar quina persona del nucli familiar de la desapareguda va ser gola profunda de la col·laboradora. Una dada fins a la data desconeguda».

Tot indica que podria haver-hi  algú més al darrere, alguna persona o actitud pel que Lydia Lozano no pensa passar, ja que és un tema que li ha generat un trauma i que probablement mai ha pogut superar.

'Cotilleos' afirma que el polígraf de Lydia no va poder emetre's en aquell moment perquè els resultats podrien despertar l'enuig d'Albano, pare de Ylenia i reiniciar, per tant, els moviments judicials. Ara, però, la decisió final per poder veure els vídeos és només de la periodista.


Comentaris

envia el comentari