Lydia Lozano amb el seu vestit taronja a la boda de Belén Esteban

Lydia Lozano revela en directe els seus trucs per lligar i tots al·lucinen

Lydia Lozano confessa que ha gaudit molt abans de casar-se amb Charly

Lydia Lozano és la col·laboradora més aplaudida de Telecinco i la veritat és que mereix el lloc més que ningú. La periodista té al darrere una carrera televisiva de més de vint anys, però sempre aconsegueix sorprendre els espectadors de 'Sálvame'.

Lydia Lozano s'ha convertit una autèntica mestra de l'espectacle, així que l'audiència desitja amb força que aparegui en qualsevol programa de la cadena. Malgrat la seva enorme exposició, compta amb l'afecte de gran part del públic i això passa en molt poques ocasions.

En una de les seves últimes intervencions en l'espai de Jorge Javier va revelar que quan era jove tenia un gran talent per seduir. Els seus companys s'han quedat sense alè en escoltar el seu discurs i les xarxes socials no han parat de comentar les seves declaracions.

«No us caseu sense haver viscut abans. Jo he viscut tot tipus d'emocions, estant amb el pitjor i amb el millor fins que vaig dir: això és el que vull».

Lydia va revelar que es va casar 28 anys després d'haver tingut una vida «molt 'viscudeta'». Si tenim en compte la generació en què s'ha criat, va celebrar les seves noces bastant tard, tot i que no es penedeix de res.

La col·laboradora ha sorprès els seus seguidors en confessar que posseïa un gran talent per seduir els homes, així va conquistar al seu marit. Recentment han sortit publicades unes fotografies de la parella i el públic ha comprovat la complicitat que tenen entre ells.

Lozano ha confessat que això ho ha aconseguit gràcies a l'esperit lliure amb el qual ha viscut des que va començar a ser econòmicament independent. «He viatjat sola i és una meravella perquè t'obre la ment i no li has de donar explicacions a ningú», comenta a 'Sálvame'.

Durant aquesta conversa ha recordat que ella mai s'ha aprofitat del seu físic per aconseguir res. Per aquest motiu, quan algú volia convidar-la a una copa sempre s'avançava a pagar la ronda.

«Jo sempre li deia, si m'agradava, que tenia targeta i que jo me la pagava. Jo donava per fet que si acceptava la copa havia de fer-li un petó».

Lydia Lozano comparteix els seus íntims secrets amb l'audiència

Lydia assegura que sempre ha estat molt exigent amb els homes. Per a ella el més important és «el sentit de l'humor» i no podria compartir la seva vida amb algú que no tingués aquesta qualitat.

«No podria estar amb un 'sieso' perquè jo vacil·lo molt. Si jo vacil·lo i el noi no em segueix, vaig al lavabo i me'n vaig», ha comentat en un to molt contundent.

Rafa Mora, que no té bona relació amb ella, ha reconegut que és una dona atractiva, així que intueix que en la seva joventut va lligar molt. Seguint el seu discurs, Lozano s'aprofitaria de la seva mirada, ja que el color dels seus ulls és molt cridaner.

«És clar que he utilitzat els ulls i el pèl», va reconèixer sense cap pudor. A l'audiència li encanta que la col·laboradora tingui aquesta desimboltura perquè genera moments irrepetibles.

La canària ha parlat en més d'una ocasió sobre la seva vida sentimental. Ha estat amb algunes cares conegudes, entre ells amb el periodista Pipi Estrada, exparella de Miriam Sánchez.

Jorge Javier Vázquez té molta sort de comptar en el seu equip amb professionals de la talla de Lozano. Mai posa impediments per entretenir l'audiència i està completament dedicada a la seva professió: l'entreteniment.

Telecinco no dubta a comptar amb la seva presència per als programes estrella de la cadena. L'últim espai en què ha participat és 'La última cena', on demostra que és l'ànima de totes les festes.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.