Una col·laboradora abandona en directe 'Sálvame' pel documental de Rocío Carrasco

Lydia Lozano ha trencat a plorar en directe i ha abandonat el plató després de la seva polèmica amb Rocío Carrasco

Lydia Lozano va tornar a patir una tarda per a oblidar al plató de 'Sálvame' després del succeït amb una nova polèmica sobre Rocío Carrasco i els comentaris feridors d'alguns dels seus companys de programa. 'Sálvame' tornava a ser un maldecap per a Lydia Lozano i la col·laboradora sortia del plató entre llàgrimes, després de patir un gran disgust en l'inici del programa d'ahir.

La història comença quan Rocío Carrasco va afirmar aquest dimecres en la seva docu-sèrie que Antonio David Flores va donar la informació a Lydia Lozano sobre que tots dos havien signat un conveni regulador en el qual concretaven la custòdia compartida dels seus fills, i la filla de 'la més gran' va acusar Lydia d'oferir una informació falsa sobre això.

Lydia Lozano abandona el plató de 'Sálvame'

Lydia va donar a entendre que, a canvi de la custòdia, Antonio David havia hagut de rebutjar uns diners que eren de Rocío, terme que va tirar per terra la protagonista amb tot luxe de detalls, i es va comprovar que la periodista canària mentia en les seves afirmacions sobre aquesta custòdia.

Poques hores després de la revelació de Rocío Carrasco, Lydia Lozano va demanar perdó a 'Sálvame' per creure en el seu moment a qui va ser el seu amic, però el que no sabia Lydia era tots els comentaris que els seus companys li anaven a 'dedicar' per cometre un error tan greu: «No t'adones que els personatges t'utilitzen com un tabloide per a dir informacions que no són certes?», es preguntava Kiko Hernández, mentre que la col·laboradora començava a flaquejar i es quedava sense paraules.

La col·laboradora sí que va trobar una mica de suport en Kiko Matamoros, que va treure la cara per ella: «Lydia ha passat moments molt recents i molt difícils. Jo per descomptat no seré qui carregui la mà contra la meva companya».

La reflexió de Paz Padilla que deixa en mal lloc a Lydia Lozano

Després de les emotives paraules de Matamoros, Lydia va deixar el plató de 'Sálvame' plorant durant uns minuts, encara que al final va tornar per a continuar donant la cara. «Què és el que sents, ràbia?», li preguntava Paz Padilla, al que Lydia li responia, «com Jorge Javier Vázquez em diu, el silenci m'afavoreix. Quan ha entrat Rocío demanant papers, mai els he tingut perquè aquesta ha estat la meva feina: fiar-me sempre d'ell», confessava.

En relació amb aquest tema, Paz Padilla va voler anar més enllà i va fer una breu reflexió sobre el paper dels periodistes: «No és el mateix que digui jo una opinió, que soc una persona del carrer, que ho digueu vosaltres que sou professionals». La gaditana es lamentava que «es continua fent i aquesta és una reflexió que hauríem de fer tothom. Es continua donant portades com si fos sentència, amagant-se de la font i si el personatge ha d'anar desmentint tot el que es publica, estem en una situació com la de Rocío Carrasco».

Una altra tarda infausta per a Lydia Lozano després de la brega amb Laura Fa

Lydia Lozano no surt d'una per a ficar-se en una altra, ja que aquesta mateixa setmana, la col·laboradora també se les tenia amb Laura Fa, que va escriure un dur article contra Lozano dubtant de la seva vàlua en el debat de la docu-sèrie 'Rocío, contar la veritat para seguir viva'. Laura Fa sí que li va reconèixer a Lydia que havia d'haver parlat amb ella abans de publicar aquest article, però que no li treu ni una coma al que va opinar sobre ella.

«Lydia va quedar molt malament ahir, tota la professió... El que penso és el que penso, del contingut no em penedeixo, crec que li falta perspectiva de gènere i que no entén de què va aquesta situació», sentenciava Laura davant una Lydia que passava una altra tarda infausta en el plató de 'Sálvame'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari