Lydia i Rafa Mora protagonitzen una forta esbroncada a 'Sálvame'

El valencià li va cridar l'atenció a la seva companya per estar mirant el mòbil en horari de feina

Lydia Lozano a 'Sálvame'
Lydia Lozano va rebre les crítiques de Rafa Mora | Telecinco

Lydia Lozano i Rafa Mora no es caracteritzen precisament per ser una parella de companys que es portin bé. De fet, aquest dilluns han protagonitzat una forta esbroncada a 'Sálvame', que els ha portat a dir-se una sèrie de coses que, de ben segur, no van agradar ni a l'audiència, ni a la resta de companys que els escoltaven sorpresos.

L'espurna va saltar quan una càmera va enfocar a Lydia mirant el seu telèfon mòbil, va ser llavors quan Rafa li va dir: «En el teu horari de feina i tu amb el mòbil, això és una falta de respecte i professionalitat». 

La raó de la seva mala relació

Davant aquesta acusació, el presentador Jorge Javier Vázquez no va dubtar en preguntar-los-hi el perquè de la seva mala relació. En aquest sentit, Rafa va explicar que: «Fora de plató em porto bé, però aquí dins sempre discutim. Ja em van advertir que no em fiés d'ella. De fet, m'han dit que a 'Tómbola' li deien 'envidia' Lozano».

No va faltar gaire temps perquè Lydia saltés i va recriminar-li la seva actitud, tot dient-li que: «Ets un Matamoros de 'garrafón'». D'aquesta forma, la periodista va deixar entendre que el valencià intenta imitar a Kiko Matamoros, també col·laborador del programa i ferm enemic de Lydia. Finalment, el presentador va poder calmar els ànims i es va seguir amb la tarda de 'Sálvame' amb normalitat.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari