Vídeo: Una pèssima notícia enfonsa Joao davant les càmeres

El concursant haurà d’aclarir la seva situació sentimental quan surti del concurs

El Maestro Joao plora davant les càmeres de Telecinco
Joao s'enfonsa en conèixer la infidelitat d'Alberto | Telecinco

La gala de la nit de diumenge d''El tiempo de descuento' va tenir dos clars protagonistes: Gianmarco Onestini i Maestro Joao, que havien de rebre una carta cadascun. El contingut de cada carta, però, era molt diferent, i a Joao li va tocar la pitjor part. El primer en rebre la missiva va ser Gianmarco, qui va poder llegir les paraules d'Adara. Aquesta li deia que el seguia esperant fora de la casa de Guadalix de la Sierra i que el seguia estimant com sempre.

Per la seva part, Joao va rebre la pitjor notícia possible per a la seva vida sentimental. El vident va haver de descobrir com la seva parella actual, Alberto, li havia estat enganyant mentre ell era a 'El tiempo de descuento'. La infidelitat havia estat amb una dona, un detall que va enfonsar especialment al Maestro Joao, i és que aquest creia que Alberto s'havia decidit definitivament pels homes.

Joao s'enfonsa en directe

Com era d'esperar, la notícia de la infidelitat va caure sobre el Maestro com una gerra d'aigua freda. El concursant no va poder contenir les llàgrimes i es va acabar enfonsant davant les càmeres del confessionari. «Em fa molt de mal», no parava de repetir. Joao ja havia començat la gala plorant, quan va esbrinar –potser amb les seves habilitats de vident- que el contingut de la carta no era per a res bo.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari