Mafalda Carbonell, la filla de Pablo Carbonell

Mafalda Carbonell explica la seva història de superació a 'El Hormiguero'

La filla de Pablo Carbonell s'ha hagut d'enfrontar a diverses operacions per a poder caminar, ballar i tenir una vida normal

Sovint, els més petits són els que ensenyen lliçons més grans. Mafalda Carbonell, filla de Pablo Carbonell i la promotora teatral Maria Orellano, ha visitat aquesta setmana 'El Hormiguero'  al costat de l'actriu Inma Cuesta per a promocionar 'Vivir dos veces', pel·lícula en la qual les dues treballen.

Més enllà d'explicar la trama del film, parlar de com es van sentir en gravar-la i alguna anècdota, Mafalda va deixar bocabadats als presents amb la seva història de superació. La jove actriu ha hagut de lluitar per superar-se des que va néixer, ja que ho va fer amb una malaltia congènita coneguda com a artrogriposi múltiple. 

Una llarga història amb els quiròfans

A causa d'aquesta malaltia que afecta només a un de cada 3.000 nens, Mafalda ha hagut d'entrar diverses vegades al quiròfan d'ençà que era ben petita. De fet, només néixer els metges van dir-li als seus pares que, probablement, la nena no podria caminar. Després de les operacions i el seu esperit de lluita, Mafalda avui en dia ha aconseguit portar una vida normal i, fins i tot, començar a dedicar-se al que més li agrada: ser actriu.

Una història així, et marca de per vida, però l'actriu assegura que «després d'allò, vaig aconseguir tirar endavant». Sens dubte, tot un exemple per a tots aquells que es rendeixen aviat i que no confien en les seves possibilitats de superació i lluita. 'Vivir dos veces' no és l'únic treball en el qual ha participat la filla de Pablo Carbonell, de fet, va ser una de les protagonistes de Club Houdini, a Disney Channel, i també va participar a 'Tu cara me suena mini'.

També et poden interessar...