Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Segueix el sol i l’ambient primaveral aquest diumenge

Magnolia exigeix a Bulldog que pari les gravacions del programa 'Volverte a ver'

El programa presentat per Carlos Sobera és semblant a ‘Hay una cosa que te quiero decir’
Imatge de Carlos Sobera a 'Volverte a ver'. | Cedida

 

Les tensions entre les productores Mediaset España i Magnolia sembla que no tenen final. L'últim enfrontament s'ha produït a causa del programa de Telecinco 'Volverte a ver', ja que la productora italiana assegura que és molt semblant a 'Hay una cosa que te quiero decir'. 

 

Així doncs, i segons publica 'El Confidencial', els propietaris de Magnolia han enviat un requeriment a Bulldog TV explicant que el programa de sorpreses presentat per Carlos Sobera és una «simple adaptació de 'C'è posta per te', el format que es va adaptar a España com 'Hay una carta para ti', en un primer moment, i després com 'Hay una cosa que te quiero decir'. 

Les similituds entre ambdós programes

I és que cal destacar que, efectivament, 'Volverte a ver' és bastant similar al format original produït per Magnolia. Un dels exemples més clars és la carta, que al programa de Sobera es convertirà en un objecte amb gran càrrega simbòlica i que en cada cas serà el fil conductor. 

 

Una altra similitud és la part central del plató on se situarà a la persona buscada i tindrà dues pantalles mòbils de grans dimensions que tindran una doble funció: separar dos ambients escènics diferents i projectar els vídeos de les diferents històries.

 

Tanmateix, i durant cadascun d'aquests moments, les pantalles mòbils s'obriran almenys dues vegades. La primera per mostrar si l'objecte simbòlic es troba o no al plató i la segona, per propiciar la trobada entre els protagonistes.

L'origen de la tensió entre les productores

El director executiu de Magnolia, Alfredo Ereño, i el de Continguts, Angelo Rocca, van prendre la decisió, fa dos anys i mig, d'abandonar la productora per fundar una pròpia sota el nom Bulldog TV.

 

Llavors, Paolo Vasile va aprofitar per arrabassar-li la producció de ‘Supervivientes’ i ‘Myhyv’ a Magnolia i donar-ho a Bulldog TV, un gest que no va agradar en absolut, iniciant així una 'guerra' entre tots dos. Un fet que va provocar que Banijay Group, propietària de Magnolia, emprengués accions legals contra Mediaset España per competència deslleial.

 

Així doncs, el grup va acusar la productora de Vasile de descapitalitzar Magnolia en contractar al mateix equip professional que fins a feia pocs mesos realitzava els dos programes de Telecinco.

 

La companyia va realitzar una estimació sobre els diners que podria arribar a perdre. Ni més ni menys que 23 milions d'euros. Finalment, després d'una reunió entre les dues productores, Marco Bassetti va prendre la decisió de retirar la demanda contra Mediaset España.