App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Maite assegura al 'Sábado Deluxe' que la mare de Fani va intentar matar-la

Maite va confessar la raó per la qual va decidir allunyar-se de la seva germana

La Maite, tia de Fani, es va sotmetre a l' 'Poli Deluxe'. Dissabte 27 de juny de 2020
Maite revela la raó per la qual es va allunyar de la mare de Fani | Telecinco

Mentre Fani es troba concursant al nou 'reality' de Telecino amb la seva parella, la seva família no perd l'oportunitat de sortir a la televisió a explicar els problemes familiars.

Maite i Raquel, les tietes d'Estefanía Carbajo, es van veure les cares al 'Sábado Deluxe' per explicar la veritat sobre la vida de la seva neboda i saber d'una vegada per totes qui de les dues deia la veritat. Un altre dels temes que van tractar va ser la seva relació amb Vicky, la difunta mare de Fani.

L'encarregada de defansar a Estefanía als debats va ser Maite, la qual va revelar un dur episodi que va viure amb Vicky. Un enfrontament d'allò més dur entre germanes que gairebé acaba en tragèdia. Després que Kiko Matamoros posés entre les cordes a la Maite, aquesta va acabar confessant.

«Vaig haver d'allunyar-me de la mare de Fani perquè en una ocasió gairebé em mata» va afirmar, revelant així la raó per la qual va decidir trencar la relació amb Vicky. La confessió va deixar a tots els col·laboradors amb la boca oberta, i Jorge Javier Vázquez va voler saber llavors què va ser el que va passar entre elles: «Em va clavar un taló a la gola» va explicar.

La seva germana encara «no tenia problemes»

Maite assegura que en el moment dels fets, la seva germana encara «no tenia problemes» amb cap substància però que «era com era» fent al·lusió al seu fort caràcter. Els col·laboradors no donaven crèdit, i Marta López va opinar que, en el cas de ser certa la història, Maite hauria de tenir alguna marca al coll.

«Si, té la marca» va confirmar Jorge Javier després acostar-se a la tia de  Fani  i examinar-li el coll. Un dur episodi que va marcar un abans i un després en la relació entre germanes però que no va impedir que Maite decidís fer-se càrrec de  Fani quan la seva neboda més la necessitava.

«Vam treure a les nenes d'aquesta casa i vam intentar que no se n'assabentessin els serveis socials, perquè no volíem que se les emportessin» va recordar durant una de les seves intervencions en directe aquest dissabte.


Comentaris

envia el comentari