ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Maite Galdeano surt al pas d'un comprometedor missatge de Sofia Suescun a la seva exparella

L'exconcursant de 'Gran Hermano' Maite Galdeano atravessa una dura fibromiàlgia. Ha defensat la seva filla després d'un suposat missatge de Sofia Suescun a la seva exparella.

Maite Galdeano y Sofía Suescun en televisión.
Maite Galdeano i Sofía Suescun al seu pas per 'Gran Hermano'. | Telecinco

Cada vegada que Maite Galdeano surt a la televisió, algú a Telecinco comença a tremolar. I és que la que va ser concursant de 'Gran Hermano' no deixa canya dreta, encara menys quan es tracta de defensar la seva filla. Ara està veient l'evolució de Sofia Suescun a 'Supervivientes' i no ha dubtat a treure ungles i dents per representar-la en un plató.

Passava aquesta mateixa tarda a 'Sálvame', on diversos col·laboradors asseguraven que la relació entre Sofia Suescun i Alejandro Albalá és una autèntica farsa. La reacció de Maite Galdeano no s'ha fet esperar.

El missatge comprometedor de Sofía Suescun

Rafa Mora treia a la llum un missatge de Sofia a la seva exparella Hugo Paz i que va ser enviat quan ja estava amb Albalá. «Saps que trobo a faltar sentir-me estimada? Saps que només t'he estimat a tu? No sé si tornaré a estimar a algú, és com que ja és impossible. No sé què estic fent amb la meva vida».

En aquest mateix moment entrava la trucada d'una Maite Galdeano molt neguitosa, que assegurava estar «molt malalta» de la seva fibromiàlgia. En primer lloc, acusava de «mentider» a Rafa Mora i després lamentava no poder acudir en persona per defensar la seva filla.

Maite Galdeano, de baixa

«La meva filla va estar perdent un quilo per dia per la depressió. Quan ell li va posar les banyes, ell va trucar al representant i a ella li va entrar un atac d'ansietat, que li vaig haver de donar tranquil·litzants i tot. Ho va passar la cria fatal, de veritat», ha assegurat.

Finalment, la polèmica concursant del reality reiterava el següent: «Li esteu donant molts pals i jo no puc anar a defensar-la, perquè estic ara de baixa, i estic molt malament».


Comentaris

envia el comentari