ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

ÚLTIMA HORA

Detecten un nou cas de coronavirus a València

Maite Galdeano apareix amb un rostre més rejovenit i s’enfronta amb Raquel Bollo

La mare de Sofía Suescun ha aparegut irreconeixible a ‘Sálvame’ i ha explicat els retocs estètics que s’ha realitzat
Maite Galdeano s'ha fet diversos retocs estètics al rostre | Catalunya Diari

 

Maite Galdeano ha aparegut a 'Sálvame' amb un rostre completament diferent que ha deixat atònits tothom aquest dilluns passat, tal com ha avançat 'La Coctelera'. És més que evident que la mare de Sofía Suescun s'ha sotmès a nombrosos retocs estètics per revitalitzar la seva cara i semblar més jove. 

 

Maite Galdeano sembla més jove

Disposada a defensar completament Sofía Suescun al nou programa de Telecinco, 'Gran Hermano DÚO', Maite Galdeano ha passat per 'Sálvame' per mostrar tot el seu suport a la seva filla abans que entri a la casa de Guadalix de la Sierra. Tanmateix, no ha passat gens desapercebut el seu gran canvi i és evident que s'ha realitzat una sèrie de retocs estètics.

 

Ella mateixa ha afirmat que Sofía va ser qui la va animar a fer-se els retocs per sentir-se «molt més maca i segura que abans». A més a més, també ha explicat que ha estat la seva filla qui ha pagat totes les intervencions a les quals s'ha sotmès Galdeano. Jorge Javier Vázquez no ha pogut evitar parlar sobre el tema durant la gala de 'GH DÚO': «Home Maite, any nou, cara nova». A això Galdeano ha respost «Doncs sí, cortesia de la clínica Brussel·les». 

 

La mare de Sofía Suescun sembla més jove gràcies als retocs estètics que no han passat desapercebuts | Telecinco

 

En aquest sentit, Maite Galdeano ha confirmat que s'ha injectat botox i infiltracions d'àcid hialurònic a la cara. D'aquesta manera ha aconseguit desfer-se de bona part de les arrugues i marques de l'edat, juntament amb les que ha estat arrossegant durant bastant temps per problemes de salut. A més a més, la mare de Sofía Suescun també ha aprofitat per fer-se infiltracions als llavis, fent-los més tersos i voluminosos, aconseguint rejovenir el seu rostre

 

 

Raquel Bollo s'enfronta a Maite Galdeano

Un cop passada la sorpresa, ha tingut lloc l'entrevista que ha girat entorn del fet que Maite té ganes que la seva filla surti amb un famós per assegurar-se un futur a la televisió. En un moment donat, 'Sálvame' ha rescatat un àudio de la mare de Sofía Suescun on intentava que la jove entabanés Manuel Cortés, fill de Raquel Bollo, per aconseguir sortir als programes del cor i fer diners. 

 

Llavors Raquel Bollo va esclatar: «Que li diguis a la teva filla que es pengi d'algú em sembla vergonyós… Jo això ho vaig escoltar quan no estava a la tele. Com a mare i com a dona, m'ofèn escoltar-te. Li inculques a la teva filla que visqui d'un home i la pobra Sofía no té culpa de res».

 

Raquel Bollo i Maite Galdeano han discutit pels seus fills a 'Sálvame' | La Coctelera

 

Per defensar-se, Maite ha afirmat: «Sóc persona i em vaig confondre, així que val, ho sento, però vull deixar ben clar que jo a la meva filla sempre li he inculcat uns valors molt bons i l'he educat en la sobirania de la rectitud».

 

Tanmateix ha atacat de nou a Raquel Bollo dient que «l'havien recollit una altra vegada en el programa» i ella li va etzibar: «Torno a treballar perquè la meva economia no està com abans, però saps quina és la diferència, que jo estaria molt a gust a la meva casa, perquè em tindrien molt bé, però no vull viure de cap home».