Maite Galdeano s'opera la cara i deixa Telecinco sense paraules

La mare de Sofía Suescun ha decidit rejovenir el seu rostre

Imatge de Maite Galdeano
Maite Galdeano s'opera la cara i deixa Telecinco sense paraules | Telecinco

Des que decidís participar a 'GH 16' amb la seva filla (Sofía Suescun), Maite Galdeano s'ha convertit en un dels personatges més habituals de Telecinco, perquè ha passat per diferents programes, com seria el 'reality' 'Sola/Solo', en què ha concursat recentment. La navarresa es troba ara vivint un dels seus millors moments personals, ja que ha tornat a trobar l'amor, al costat d'un científic i universitari francès anomenat Remi.

Ell li ha donat alegria, plenitud i molta energia. Tant és així que, fins i tot, aquesta dona vol que tot això es reflecteixi a la cara i, per això, no ha dubtat ara a operar-se-la. I el resultat ha cridat l'atenció de molts dels seus fans.

La intervenció de Maite Galdeano

A través de les xarxes socials hem conegut que la mare de Sofía i Cristian Suescun ha decidit realitzar-se un retoc estètic. En concret, ha estat la mateixa protagonista la que ha pujat al seu compte d'Instagram un vídeo on mostra el que s'ha fet.

A la famosa Clínica Brussel·les és on Maite s'ha sotmès a l'aplicació d'àcid i de 'Botox' a la cara. I aquesta acció l'han pogut veure els seus seguidors en aquest citat arxiu que ha acompanyat del següent comentari: «Us deixo el procés complet d'àcid i 'Botox'. Jo soc una mica rondinaire i prefereixo anestesiar-me les zones que em tractaren i així no sentir dolor».

La reacció dels seus fans

Més de 159.000 reproduccions té el vídeo que Galdeano ha compartit al seu compte d'Instagram, i que deixa constància del canvi que ha experimentat el seu rostre. Això sense passar per alt que el resultat del seu retoc ha donat lloc a tota mena de comentaris.

Així, d'una banda, hi ha els qui li han deixat palès que està molt maca i, per aquest motiu, li han escrit missatges com ara «Déu, quina meravella! Jo vull tenir diners per poder fer-me això si algun dia em fes falta». No obstant això, de l'altra, hi ha els qui consideren que directament no se li nota el canvi o que aquest ha estat per a pitjor. I exemple d'aquestes opinions són comentaris com aquests:

  • «Quina esgarrifança m'ha donat!».
  • «Estàs igual, quin canvi!».
  • «Mare meva, aquesta gent es quedarà com la duquessa d'Alba».
  • «Mare meva, filla, si t'han deixat pitjor».
  • «Ala, ara porta al teu xicot que té la cara com una 'papa arrugá' i que us facin descompte per publicitat».

És més, fins i tot hi ha internautes que han carregat contra Maite Galdeano perquè consideren que ella, que ha reconegut que pateix fibromiàlgia, menteix sobre la seva malaltia perquè no deixa d'estar d'aquí per allà. En concret, això s'ho han deixat patent amb missatges com aquests:

  • «Molt bé invertida la pensió que cobres per malaltia Així ens va!».
  • «I després diu que té fibromiàlgia. Això què la tenim no podem».
  • «El pitjor d'aquestes coses és que hi ha persones que no poden anar a treballar perquè el dolor no els deixa i no els donen cap discapacitat. Paguen justos per pecadors».

Els motius del seu retoc

Estar guapa per si mateixa i per la seva parella, Remi, és el motiu que ha portat a la navarresa a sotmetre's a aquest retoc estètic. Tanmateix, podria haver decidit fer-lo també per estar radiant de cara a afrontar els dos projectes que ara té sobre la taula. En concret, d'una banda, es troba treballant i gravant en un estudi per, en breu període de temps, llançar al mercat la seva primera cançó.

D'altra banda, hi ha el fet que, com s'ha revelat en els mitjans, Maite Galdeano serà concursant de 'Supervivientes 2021'. Vaja, que queda evident que la mare de Sofía està vivint un moment realment pletòric i positiu tant a l'àmbit personal com professional.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari