IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Miriam Saavedra assegura que Makoke va tenir una relació amb Carlos Lozano

L’exmodel hauria estat infidel a Kiko Matamoros amb el presentador, que en aquell època sortia amb Mónica Hoyos

Miriam Saavedra asegura que Makoke engañó a Kiko Matamoros con Carlos Lozano
Miriam Saavedra assegura que Makoke va enganyar Kiko Matamoros amb Carlos Lozano | Telecinco

La tensió a la casa de 'GH VIP' va cada vegada a més i la sorprenent revelació que ha fet Miriam Savedra no ha ajudat a calmar l'ambient. I és que la peruana ha explicat que Makoke hauria estat infidel a Kiko Matamoros amb Carlos Lozano. Una revelació que, de retruc, també ha afectat Mónica Hoyos, que en aquella època sortia amb el que va ser presentador d''Operación Triunfo'.

Davant d'aquesta inesperada revelació, Mónica Hoyos va acusar Miriam Saavedra de fer aquesta declaració públicament amb l'únic objectiu de perjudicar-la. «Miriam li ha dit això a Makoke per fer-me mal a mi, perquè jo sentís a dir que Carlos s'havia embolicat amb Makoke estant amb mi», va dir entre llàgrimes i visiblement afectada.

Miriam le pregunta a Makoke qué ha tenido con Carlos Lozano
Miriam li pregunta a Makoke què ha tingut amb Carlos Lozano | Telecinco

Miriam i Makoke tenen una forta discussió

L'origen de tot plegat va tenir lloc durant la festa d'aniversari de Chabelita, quan Makoke i Miriam estaven parlant però l'ambient es va començar a escalfar. «Tu que has tingut amb Carlos Lozano estant amb Kiko?», li va preguntar la peruana. «Deixa de beure», li va contestar l'exmodel sorpresa davant la pregunta.

No obstant això, la discussió va seguir i, tal com explicava Jorge Javier el divendres a 'Sálvame', «Makoke va entrar en un brot». I és que, malgrat que en un primer moment es mostrava molt sorpresa i ho negava tot, finalment va acabar esclatant i protagonitzant la discussió més dura que hi ha hagut en aquesta edició del programa.

Miriam Saavedra llora desconsolada en el confesionario tras su discusión con Makoke
Miriam Saavedra plora desconsolada al confessionari després de la seva discussió amb Makoke | Telecinco

 

«Aquesta tia s'ha rebolcat amb el meu ex estant amb Kiko Matamoros ... Entre Mònica i Makoke prefereixo mil vegades a Mónica», deia Miriam plorant al confessionari després d'un tens enfrontament que va ocupar gran part del programa emès aquest diumenge 11 de novembre.

Per altra banda, Makoke va explicar als seus companys que «a Carlos Lozano el conec des que tinc 16 anys. El que no entenc és que hagi estat amb una persona com aquesta». Mentrestant, Mónica Hoyos no s'acabava de creure res del que havia passat: «Això no pot ser veritat».

Makoke ho nega i Carlos Lozano no es pronuncia

L'endemà, l'exparella de Kiko Matamoros tornava a negar al confessionari la seva suposada infidelitat: «Ahir aquesta es va passar mil pobles. Com he d'aguantar aquesta calúmnia? No té escrúpols. L'únic que espero és que Carlos agafi el telèfon i ho desmenteixi tot». No obstant això, el presentador va anar al plató de 'Sábado Deluxe' després d'un temps allunyat de la televisió, però no va fer cap referència al que havia tingut lloc al 'reality'.

Makoke, derrumbada en el confesionario tras las declaraciones de Miriam
Makoke, molt afectada al confessionari després de les declaracions de Miriam | Telecinco

Comentaris

envia el comentari