Marta López al plató de 'Sálvame'

Mala maror a 'Sálvame' per mantenir a la persona que estava amb Marta López de festa

L'altra implicada es troba campant pels platós de Telecinco

Marta López va publicar un vídeo on se la podia veure de festa en plena pandèmia. Les imatges van ser durament criticades pels seus companys de 'Sálvame' i, tot i que la protagonista va demanar perdó, una setmana després era acomiadada de Mediaset. La seva actitud irresponsable no va ser ben rebuda pels directius de la cadena, que van decidir prescindir de l'exconcursant de ‘Gran Hermano’.

La raó que va donar la cadena en un comunicat, on anunciava l’acomiadament de Marta López, va ser: «L'actitud públicament irresponsable que ha manifestat en el seu àmbit privat, al no mantenir la rigorosa conducta que tot ciutadà ha de complir per a superar la crisi sanitària provocada per la Covid-19».

No obstant això, el mateix correctiu no va ser aplicat a una de les acompanyants de la col·laboradora. Makoke, l'exdona de Kiko Matamoros, també sortia en el controvertit vídeo, però pel contrari no hi ha hagut càstig per a ella. Mentre que Marta López ha estat relegada de Telecinco fins al punt que ni se la nomena, Makoke gaudeix de plena llibertat pels passadissos de la cadena.

Makoke segueix als platós de Telecinco

L'exdona de Kiko Matamoros va acudir al seu lloc a 'Viva la vida' el passat 29 d'agost, on va ser entrevistada per Toñi Moreno i va continuar alimentant la polèmica que manté amb el seu ex i amb la nòvia d'aquest. Unes declaracions que van ser recollides per 'Sálvame' per a omplir de contingut el programa.

Veient el cas de totes dues col·laboradores, crida molt l'atenció la doble vara de mesurar de Mediaset i el malestar que l'acomiadament de Marta López hagi pogut crear entre alguns col·laboradors, que han vist com la seva companya era fulminantment acomiadada mentre que Makoke continua al seu lloc de treball.

Pot ser que la raó que Makoke segueixi com a col·laboradora radiqui en el fet que s'hagi sotmès a les proves de detecció pertinents o que hagi romàs en una espècie de quarantena abans de la seva incorporació. Una cosa que Marta López no va fer, ja que va trepitjar el plató tan sols uns dies després d'acudir a la polèmica festa.