Fotomuntatge de Sandra Barneda i Nagore Robles

Mal rotllo entre Sandra Barneda i Nagore Robles: el que es va sentir pel micròfon

Sandra Barneda i Nagore Robles han deixat al descobert el que passa quan discuteixen a casa

Sandra Barneda i Nagore Robles treballen juntes als debats de 'La isla de las tentaciones', on cada vegada es mostren més naturals i més d'una vegada han parlat de la seva relació. I aquesta circumstància ha donat lloc a una situació inesperada.

 

En concret, un comentari de la presentadora sobre una de les concursants ha revelat alguna cosa. I és que ha suscitat unes paraules de la col·laboradora que han deixat al descobert un detall personal. Ens han permès saber què passa quan discuteixen a casa.

L'origen de la discussió entre Sandra Barneda i Nagore Robles

La quarta edició de 'La isla de las tentaciones' està donant molt de joc, sobretot gràcies a concursants com Zoe, que ha sigut la protagonista de l'última gala per haver embogit després de veure les imatges del seu nòvio, Josué, amb les temptadores. Però també perquè ha tingut un xoc molt tens amb una de les seves companyes.

El conflicte es va produir quan les participants van veure frustrat el pla d'escapar-se a la vil·la on hi ha les seves parelles. Això, unit al fet que va sonar l'alarma dues vegades, les va estressar. Rosario va demanar a Zoe que es calmés perquè estava molt alterada, i aquesta li va respondre: «Si a tu t'importa una merda el teu nòvio, no és culpa meva».

El comentari va ofendre la valenciana, que li va respondre: «El meu nòvio no m'importa una merda. No donis per fet coses que no són».

Zoe va reflexionar sobre el que havia dit i va demanar disculpes diverses vegades a Rosario, però ella no les va acceptar.  «Aquests comentaris te'ls guardes per a tu. Igual que tu no els aguantaries, jo tampoc», li va etzibar.

Imatge de Sandra Barneda i Nagore Robles durant un viatge que totes dues van fer a Venècia, a Itàlia
Sandra Barneda i Nagore Robles han tingut un 'discussió' en directe | GTRES
 

Sandra Barneda i Nagore Robles treuen a la llum els seus 'conflictes'

Dvaant dels fets, al plató s'ha optat per 'atacar' l'actitud de Zoe de manera reiterada. Per aquest motiu, Sandra ha decidit sortir a defensar-la. Ho ha fet dient: «Però quants cops li ha demanat perdó? Li ha dit diverses vegades que li sap greu».

Aquest comentari ha fet que Nagore manifestés: «A mi, que em diguis set vegades "ho sento" no em val». I llavors la presentadora li ha respost': «No, si ja ho tinc comprovat».

Nagore Robles i Sandra Barneda
Nagore Robles i Sandra Barneda han revelat en directe un detall desconegut de la seva vida en parella | GTRES

Aquestes paraules han provocat les rialles i els aplaudiments del públic, i també la incredulitat de Robles, que no s'ha quedat callada. I és que se li ha sentit dir pel micròfon: «Ja te la tornaré».

Davant d'aquesta frase, Sandra en un primer moment no ha pogut evitar somriure. No obstant això, després ha posat cara de 'ja veuràs la que m'espera a casa'. I aquest gest s'ha incrementat quan la seva nòvia ha dit entre escarafalls: «Si Rosario és combativa, no sabeu com soc jo. Ella, comparada amb mi, és una ovella».

D'aquesta manera, Barneda ha deixat clar que la seva Robles és una mica rancorosa. Sí, que quan discuteixen i li demana perdó, aquesta no afluixa la corda. No n'hi ha prou amb unes disculpes.

Sandra intenta llimar les asprors amb Nagore

Després del 'momentàs' que han protagonitzat descobrint què passa a casa seva quan tenen un problema, la catalana ha intentat posar pau. Així, no ha dubtat a preguntar en veu alta: «Després de la tempesta, arriba la calma o no arriba la calma?».

I el comentari pel baix de Robles ha estat: «A l'illa, sí». Vaja, que ha deixat de manifest que quan acabés la gala, ja parlarien del que havia passat.