Molt mala notícia per a Silvia Jato, amb la seva parella a l'UCI

Roberto Leal podria prendre-li la seva gran oportunitat

Roberto Leal podria prendre-li la seva gran oportunitat | Catalunya Diari

La coneguda presentadora gallega Silvia Jato travessa un moment complicat després de sortir a la llum fa uns dies que la seva parella, Alberto Fabra, senador territorial del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, havia donat positiu en el test de coronavirus.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

  

  

A més, Jato no viu tampoc una situació estable a nivell professional, tenint en compte que al portal ‘Yotele’ es donava l'exclusiva que Roberto Leal podria fitxar per ‘Antena 3’ per presentar diversos programes, entre ells ‘Pasapalabra' o 'El Desafiament'. El presentador sevillà tindria una oferta damunt de la taula i podria abandonar ‘TVE’ per iniciar una nova etapa laboral. 

Una oferta molt temptadora per a Roberto Leal

Silvia Jato era un dels noms que sonava amb força per conduir l'exitós concurs de 'Pasapalabra', que va presentar durant molts anys a Antena 3. Jato va ser, de fet, la primera persona a posar-se al capdavant del format l'any 2000.

  

  

Segons la web ‘Escàndols’, Roberto Leal «de moment no ha donat cap resposta, ni un sí ni un no». Ho estaria meditant, però li faria «molta il·lusió, sobretot el fet de canviar de registre». El portal assegura que el presentador li deu molt a la productora, però també té condicions. «L'única cosa que ha demanat és temps i que, si us plau, li deixin acabar la temporada d''Operación Triunfo'», apunten, afegint que «no desitja de cap manera quedar malament amb la cadena i amb el públic».

  

  

  

A més, ha sortit a la llum que l'oferta de fitxar per 'Antena 3' és econòmicament molt temptadora i va «acompanyada d'un contracte amb la cadena de llarga durada».


Comentaris

envia el comentari