Sandra Barneda amb cara de preocupada

La malaltia de 'La isla de las tentaciones' que preocupa a Sandra Barneda

Sandra Barneda ha conegut la patologia que pateix una de les concursants del programa

Sandra Barneda s'ha convertit en una de les responsables de l'èxit de 'La isla de las tentaciones', que ara emet la quarta edició. Tot i que va arribar al format amb un gran pes a l'esquena, substituir l'aplaudida Mónica Naranjo, ha aconseguit enlluernar l'audiència. Ho ha aconseguit per la naturalitat, per la professionalitat i per l'empatia que sent pels concursants.

Precisament, aquesta empatia ha fet que ara estigui preocupada per una de les participants d'una edició anterior, de qui ha descobert recentment que pateix una complicada patologia. Es tracta de Melodie Peñalver, que pateix la malaltia de Crohn.

Melodie Peñalver pateix una malaltia que no té cura
Melodie Peñalver pateix una malaltia que no té cura | Mtmad

Sandra Barneda descobreix el problema de salut de Melodie Peñalver

Sandra va conèixer Melodie quan aquesta va participar en la segona edició del programa juntament amb la seva parella en aquell moment, Cristian Jerez. Van arribar com una parella consolidada, però ell aviat va donar mostres que no estava a gust amb aquella i que volia trencar. I així va passar. Se'n van anar de l'espai televisiu per separat, però ella va iniciar després una relació amb el temptador Beltrán, amb qui ha trencat fa poc.

La jove va captivar els espectadors pel seu saber estar i això va fer que se li oferís un canal a Mtmad, que porta per títol 'Be Strong'. Hi parla de la seva vida sentimental o dels seus trucs de bellesa, però també d'aspectes molt íntims. Per això, ha arribat a confessar una cosa que no se sabia, que Crohn, una malaltia que es tradueix en la inflamació de certes zones del tub digestiu. Dolors abdominals, fatiga, pèrdua de pes o úlceres són els símptomes més habituals de la malaltia, que no té cura.

Melodie Peñalver parla sense embuts de la seva malaltia

Tot i que mai ho havia explicat, fa un temps, l'exparella de Cristian va decidir confessar als seus seguidors que pateix aquesta patologia, i en va donar detalls. La jove va explicar que en l'etapa d'institut es va adonar que no digeria correctament alguns aliments. «Menjava fatal, la panxa em feia mal i tenia molta coïssor, però pensava que era per culpa de com m'alimentava».

Però va arribar un punt, segons Peñalver, que notava que quan anava al lavabo patia un dolor tan intens que no es podia aixecar. «Vaig veure que alguna cosa no era normal i el metge em va recomanar que em fessin una colonoscòpia», que va detectar la malaltia en una part de l'intestí gros. El seu cas és lleu gràcies al fet que només es concentra en un tram, i considera que tot i la gravetat, està controlada. «No he tingut mai cap brot i tampoc he hagut d'operar-me mai», admetia.

En aquest punt, va reconèixer que el diagnòstic la va afectar molt. «Quan et diuen que tens una malaltia per a tota la vida, et canvia la manera de veure les coses. T'has de conscienciar més d'aspectes a què abans no  paraves atenció». A més, Peñalver va afegir que es va començar a sentir vulnerable, però per contra, va començar cuidar molt la seva alimentació. Sorprenentment, no pren cap classe de medicació.