Las caras más famosas de Telecinco en una imagen promocional

La malaltia que deixa de pedra Telecinco: El canvi físic que amaga una desgràcia

El problema de salut d'un dels col·laboradors més polèmics de Telecinco surt a la llum

José Antonio Avilés ha tornat a aparèixer al plató de 'Viva la vida' després de sotmetre's a un altre canvi d'imatge. Després de participar a 'Supervivientes' i haver perdut força pes, el col·laborador ha continuat millorant el seu aspecte físic. 

A les xarxes socials, el tertulià publica algunes rutines d'exercici. Però aquest cop ha optat per la via ràpida i ha confessat haver-se sotmès a una intervenció quirúrgica per implantar-se una pilota intragàstrica.

Malgrat l'afany de millorar la seva imatge, darrere aquesta última operació s'hi amaga un problema de salut. El mateix Avilés ho ha revelat al plató aquest cap de setmana i ha sorprès tothom. 

José Antonio Avilés confessa la malaltia que pateix

El col·laborador es va mostra molt feliç i orgullós a 'Viva la vida' després d'analitzar el seu brutal canvi físic. En només dos anys, el cordovès ha experimentat molts retocs d'imatge.

Diumenge, el col·laborador més polèmic de Mediaset confessava allò que realment s'amaga després d'aquest últim gir dràstic en el seu aspecte. Un problema de salut que provoca que es pot descontrolar si supera el pes determinat.

José Antonio Avilés durant una aparició a 'Viva la vida' després de sotmetre's a un implamte de cabells
José Antonio Avilés explica que té problemes al fetge | Telecinco

«Tinc un problema de pes», començava dient. «Tinc el fetge gras i quan supero els 90 quilos el meu cos comença a engreixar-se i engreixar-se», confessava Avilés. «El meu metabolisme s'alenteix i el que a tu t'engreixa una galeta a mi m'engreixa el triple», explicava.

El cordovès va aconseguir aprimar-se 23 quilos a 'Supervivientes', passant de 101 a 78 quilos. Des d'aleshores, ha fet tot el possible per mantenir el pes a ratlla. Per això, no va dubtar a entrar a quiròfan per sotmetre's a una intervenció.

Foto de José Antonio Avilés
José Antonio Avilés es va sotmetre a una operació gàstrica | LND

«Fa uns mesos em vaig sotmetre a una cirurgia i m'he posat una pilota intragàstrica, estic molt content del meu canvi», ha explicat Avilés. Emma García aprofitava l'ocasió per agrair-li la seva sinceritat i deixar de banda els enfrontaments. «He de dir que avui és un gust treballar amb tu», assenyalava la presentadora.

Avilés: «Era necessari per a la salut»

Per a la metamorfosi definitiva, Avilés ha necessitat 20 mesos. Conscient que aniria a Hondures, va decidir posar-se en forma i es va proposar perdre pes. Després de tornar, el canvi va ser espectacular.

Aleshores començava una nova era amb l'objectiu de deixar enrere els seus complexos. Poc després d'arribar de 'Supervivientes', es va fer un empelt capil·lar. Vuit hores d'operació que van valer la pena en veure els resultats: «És una passada», deia orgullós.

Mesos després, Avilés passava pel dentista i presumia de dents noves i una micropigmentació per perfilar el canvi capil·lar. Poca cosa quedava del José Antonio que va entrar per primera vegada a 'Viva la Vida'. Ara és una persona diferent i feliç amb el seu aspecte.

A més, el cordovès també ha fet un gir a les seves xarxes socials. Els més de 80.000 seguidors han estat testimonis de la metamorfosi d'Avilés, que ara presumeix d'estil de vida i d'esport.

Les seves intervencions sempre han estat objecte de crítiques i molts comentaris als quals José Antonio ha intentat posar fre tot explicant el motiu de veritat. 

«El canvi físic també ha estat necessari per salut», es justificava i reiterava els problemes de metabolització que té al fetge.

De totes maneres, Avilés se sent més segur amb si mateix i amb la imatge que projecta. Una seguretat que plasma a cadascuna de les seves publicacions i les seves intervencions televisives. El seu canvi ha estat radical i, sens dubte, ha millorat tant la seva salut com la feina davant de les càmeres.

EL VÍDEO DEL DIA