rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Lluís Marquina no pot presentar el ‘Tot es mou’ per una infecció a la pell

El presentador fa una setmana que no apareix al programa i ha estat substituït per Elisenda Pineda, una de les tertulianes del programa
Lluís Marquina ha abandonat el plató del 'Tot es mou' per una infecció cutània | TV3

 

Divendres passat el programa ‘Tot es mou’ de TV3 va començar amb normalitat, però després de donar pas a la publicitat, el presentador Lluís Marquina ja no estava al programa. En aquell moment una de les tertulianes, Elisenda Pineda, únicament es va limitar a dir: «Ara presento jo. Molt malament se m’ha de donar per no ser capaç de donar pas a quatre seccions, a ‘hihi haha’ o a acomiadar el programa».

 

 

És des de llavors que Elisena Pineda substitueix a Lluís Marquina, que va haver de marxar, tal i com es va saber més tard, per una molesta infecció a la pell. Segons informa TV3, al presentador li ha sortit un herpes a la cara que li impedeix sortir davant de la càmera.

 

La carrera de Lluís Marquina

Lluís Marquina ha estat presentador d’una extensa programació de TV3. Se l’ha pogut veure al ‘Tot es mou’, al principi substituint a Francesc Sòria, al sorteig de la Grossa, al programa ‘TV3 X un tub’, a la secció d’’APM’ ‘La TV és cultura, en diversos anuncis propagandístics i inclús ha estat representat al ‘Polònia’.

 

 

L'espai de Pilar Rahola al 'Tot es mou' podria desaparèixer

Pilar Rahola és una de les periodistes més habituals de TV3. Actualment, participa els dissabtes al programa ‘Preguntes Freqüents’ i de dilluns a dijous té la seva pròpia secció en el programa d’Helena García Melero ‘Tot es mou’.

 

 

Tal com es va informar fa unes setmanes, TV3 es va plantejar reduir les intervencions de la periodista al ‘Tot es mou’ de quatre setmanals a únicament una cada set dies. Això seria conseqüència de la nova organització de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Tot i això, encara no s'ha fet efectiu i de moment la periodista manté les seves aparicions habituals al programa.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris