Cristina Porta i Luca Onestini a 'Secret Story'

La malaltia que ha arruïnat la vida de Luca Onestini

Luca Onestini té una malaltia des de petit per la qual va patir assetjament

Luca Onestini ja és un personatge més del món dels realities de Telecinco d'un temps ençà. L'italià el coneixem des que fa dos anys i mig es presentés al plató de 'GH VIP 6' a defensar el seu germà Gianmarco. L'italià va guanyar molt protagonisme a les gales de l'últim 'Gran Hermano' que va emetre el canal de Mediaset cap a la tardor del 2019.

I és que en Luca sempre va defensar el seu familiar, malgrat el problema que tenia amb l'idioma i es va guanyar el respecte de l'audiència. Fa uns mesos, Luca sorprenia en entrar a 'Secret Story' parlant un gairebé perfecte castellà i va ser el gran protagonista de l'edició amb la seva parella del concurs, Cristina Porta.

Luca Onestini, el flamant guanyador de 'Secret Story' que pateix una malaltia a la pell

Luca Onestini va aconseguir el maletí de 50.000 euros que el coronava com a triomfador d'aquesta primera edició de 'Secret Story'. La seva sortida del programa ha estat una gran revolució per a Luca Onestini, flamant guanyador del reality, i avui ja està més que acostumat al fet que el reconeguin per Madrid.

Pocs dies després de donar la benvinguda al nou any 2022 al costat de Cristina Porta, la romàntica parella concedia una exclusiva entrevista a 'Lecturas'. En aquesta primera exclusiva de tots dos, el bo de Luca ha explicat el que vol fer en un futur pròxim després de la seva victòria al reality.

Encara que han parlat llargament de l'amor que es professen, també hi ha hagut temps per reviure certs temes que no són gaire agradables per a l'italià. El germà de Gianmarco ha recordat l'assetjament que va patir durant anys quan era petit a causa de la malaltia que pateix a la pell.

Luca pateix des de fa temps una malaltia anomenada vitiligen, que és una carència de melanina que produeix taques a la pell. Durant tot el reality, els espectadors han pogut comprovar per ells mateixos les taques que deixava veure el cos de Luca, especialment a les cames.

Encara que és una cosa que ja ha superat, Luca recorda a 'Lecturas' com l'insultaven de petit, un fet que l'enfonsava moralment cada dia. «Em deien de tot sent nen, i l'assetjament és el més greu que pot passar, i atacar amb insults és intolerable. La paraula pot fer més mal que un cop, pesa més que una pedra, i no pot ser que els nens vagin a l'escola amb por», es lamentava.

«Als vestidors no hi eren els professors i et podien fer de tot», confessa Luca

Luca Onestini només tenia 11 anys quan els seus companys de col·legi el van amenaçar de manera terrible. «Et podien trencar la bicicleta, fer-te qualsevol cosa. Estaven organitzats», ha dit. Així, Luca reconeixia que el moment més difícil era la classe d'Educació Física. «Als vestidors els professors no hi eren i et podien fer de tot». Era tan gran el seu patiment que la professora el deixava entrar abans al vestidor per canviar-se sense altres nens.

La família de l'italià no va donar la importància més gran a la seva malaltia encara que ell estava malament anímicament. Així, per a Luca mai no ha estat un complex, si bé els anys a l'escola van ser terribles. I és que, encara que no ho sembli, Luca està molt orgullós del seu cos i el 2013 va ser coronat com a 'Míster Itàlia'.

Ara, Luca vol deixar de parlar sobre la malaltia que pateix i vol viure feliç amb la seva parella, la lleidatana Cristina Porta.