Adara Molinero plorant en un plató de televisió

Males notícies per a Adara Molinero: escapada romàntica que la deixa en xoc

Adara ha vist les imatges d'un viatge a l'estranger que no esperava per a res

Adara Molinero ha celebrat Sant Valentí amb magnificència amb la seva actual parella, Rodri Fuentes.

La parella ha compartit una publicació a les xarxes socials on apareixen acaramel·lats, fent-se petons i somrient. Ha estat la seva manera d'explicar que segueixen feliços i enamorats, malgrat les turbulències que cada dos per tres ressonen sobre la seva relació.

Adara i Rodri també han manifestat la seva intenció de ser pares en un futur. Adara té un fill, Martín, fruit de la seva relació amb Hugo Sierra. Si es compleix aquest desig, ampliaria la família amb un altre nadó, que seria el primer per a ell.

Adara Molinero i Rodri.
Adara Molinero i Rodri continuen junts i enamorats després de diverses crisis. | Instagram 

Ningú diria que fa uns mesos aquesta relació va estar a punt d'acabar-se. Va ser el pas d'Adara pel reality 'Secret Story' el que precisament va enfortir la relació. Adara i Rodri van posar distància als seus sentiments i es van adonar que estaven fets l'un per a l'altre.

Ell es va mantenir al marge del reality en un primer moment, però després es va implicar en la defensa de la seva xicota visitant, fins i tot, el plató.

A 'Secret Story', Adara es va posicionar al costat de Miguel Frigenti i es va posar pràcticament a tots els altres concursants en contra. Si una persona va rivalitzar especialment amb Adara, va ser Cristina Porta. Cristina i Luca, el guanyador del concurs, van mantenir un dur enfrontament amb Adara i les seves diferències han estat en el temps.

Adara va dir de tot a Cristina i va explicar que Cristina i Luca tenien un pacte secret per arribar a la final. Això posava de manifest que el seu romanç era suposadament una farsa i que tan bon punt sortissin de la casa, s'acabaria.

Cristina Porta explica la veritat sobre Luca Onestini

Adara segueix al·lucinant després de veure què ha passat quan la casa de Guadalix de la Sierra ha tancat.

Luca Onestini va guanyar el concurs i es va emportar els 50.000 euros del premi. Cristina, la seva xicota dins del concurs, va quedar segona així que la història d'amor realment els va funcionar per guanyar el premi final.

No obstant això, malgrat les veus que deien que el seu fort era un muntatge, Cristina i Luca han demostrat com estan de veritat. La parella s'ha autoregalat una escapada romàntica coincidint amb Sant Valentí.

La parella ha estat enxampada en unes escales mecàniques, carregats de maletes, i anunciant que se n'anaven a «la ciutat més romàntica del món», París.

Sorpresos per la presència de càmeres, han volgut deixar clar que segueixen junts. Luca ha fet broma «tens una exclusiva increïble, seguim junts. N'ets testimoni».

Cristina Porta i el seu xicot volen posar fi als rumors que asseguraven que únicament estaven junts per interès. «Estem molt bé, sempre estem junts», deia Luca. Cristina, per part seva, més resignada i llançant un dard al món assegurava que hi ha gent «molt desconfiada».

Adara Molinero i Cristina Porta, la guerra no acabada

Adara i Cristina han demostrat que el seu fort és la televisió, la polèmica i els crits. Cap de les dues no té pèls a la llengua a l'hora de defensar les seves postures. Són ambicioses, volen triomfar i estan disposades a deixar-se la pell per aconseguir-ho.

Imatge dels concursants de Secret Story: Adara Molinero, Miguel Frigenti, Luca Onestini i Cristina Porta
Adara, Frigenti, Cristina i Luca a 'Secret Story'. | Telecinco 

Però Adara té més experiència. Bregada als realities més importants de Telecinco (li falta 'Supervivientes') sap provocar el personal com ningú i estar a totes les salses i polèmiques. Sense oblidar la seva carrera com influencer, amb els seus gairebé 840.000 seguidors a Instagram.

Cristina és nova en aquestes llars, però ha après ràpid la lliçó. Va ser l'autèntica estrella de 'Secret Story' i va aconseguir desbancar Adara, Miguel Frigenti i la resta de concursants. Aquest ha estat el seu trampolí.

Ara valora què fer amb la seva vida. No té clar si enfocar-se més a les xarxes socials i a la seva faceta com a influencer i periodista o continuar donant guerra a Telecinco.