Mamen, el pilar d'Ana Rosa que acaba de perdre el seu marit

Marqueño és la culpable dels 'looks' diaris de la presentadora

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco
Marqueño és la culpable dels 'looks' diaris de la presentadora | Telecinco

Dies complicats els que està travessant Mediaset. A la remodelació de la seva plantilla de manera precipitada a causa del positiu en coronavirus d'un dels seus col·laboradors, ara se suma una fatal notícia que ha suposat un cop molt dur per a tot l'equip de la productora 'Unicorn'.


Mamen Marqueño, l'estilista personal d'Ana Rosa Quintana, acaba de patir la defunció del seu marit. Així ho ha comunicat la periodista i presentadora Patricia Pardo, que aquest dijous no sols es posava al capdavant de 'El programa de verano', sinó que a més també conduïa 'Ya es mediodía', mentre Marc Calderó i Verónica Dulanto passaven les proves de coronavirus.
 


Mamen Marqueño porta ja més de quinze anys treballant al costat d'Ana Rosa Quintana. La veterana presentadora de 'Mediaset' és un referent de moda, una fan de les sabates i molta culpa dels seus estilismes la té Marqueño.

Els 'looks' d'Ana Rosa, escollits estratègicament

En la revista 'Semana', l'estilista d'Ana Rosa es va referir a ella d'aquesta manera: «Porto amb ella des que va venir d'Antena 3, fa ja quinze anys. Està molt informada de les tendències, però bàsicament els seus 'looks' s'organitzen en funció del contingut del programa. No ens regim per la moda, sinó per les entrevistes que tindrà.

Si un dia ve un polític, vestim Ana Rosa amb colors sobris, gens cridaners, o un vestit jaqueta. La seva secretària m'explica els temes que tractarà i a partir d'aquí decidim els seus 'outfits' per a la setmana següent».


Comentaris

envia el comentari