MÉTEO ESPECIAL:

Catalunya en alerta per una perillosa gota freda

'La Mañana de la 1', acusada de provocar un acomiadament després de manipular les declaracions d'un entrevistat

El matinal conduït per María Casado s'ha intentat posar en contacte amb l'afectat
Imatge de 'La Mañana de la 1' | TVE

 

El passat 24 de novembre es va celebrar el Black Friday, el costum americà on tots els articles són rebaixats durant un dia. No obstant això, i segons sembla,  ‘La Mañana de la 1’ està sent acusada de provocar l'acomiadament d'un dependent després de manipular les seves declaracions. El matinal conduït per la presentadora, María Casado ha estat el centre de les crítiques d'alguns usuaris i fins i tot del mateix afectat.

 

En el reportatge emès pel matinal s'investigava «alguns possibles fraus» relacionats amb els preus de les ofertes. Els reporters de la cadena pública espanyola van fer una càmera oculta en la qual preguntaven a un dependent sobre aquesta temàtica. Així, l'entrevistat ha estat acomiadat de l'empresa on treballava.

 

El contesten mitjançant les xarxes socials 

Segons el dependent, la manipulació de la seva veu va donar a entendre que semblava que parlava de la seva empresa, quan en realitat no era així, com recull 'Vertele'. L'afectat ha contactat amb el programa via Twitter, de la mateixa manera que els reporters van aprofitar aquest canal per contactar amb ell.

 

Altres usuaris també han preguntat què farien per solucionar la situació amb el jove.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris