Manel Navarro es reinventa amb una cançó de desamor

El cantant reconeix que després del seu fracàs a Eurovisió va travessar una època obscura

Manel Navarro publica un nou single
Manel Navarro publica un nou single | CatalunyaDiari.cat

Manel Navarro torna a l’escena musical després d’haver participat l’any 2017 com a representant d’Eurovisió, i ho fa presentant un nou single titulat ‘Mi mejor despedida’, en col·laboració amb Funambulista. El català reconeix que el seu desastre a Eurovisió el va afectar moltíssim tant a ell personalment com a la seva família i al seu entorn més proper, incloent-hi la seva parella, amb qui va acabar tallant.

 

El cantant català parla d’una «època obscura», de la qual n’han sortit 7 cançons amb les quals estrenarà EP pròximament: «Eurovisió va ser el millor any de la meva vida fins a l’actuació. Les meves cançons surten d’aquella època obscura, que és quan em va sortir escriure», reconeix en una entrevista a Formula TV.

Un àlbum marcat pel desamor

El cantant ha trobat la manera de plasmar tots aquests sentiments en un àlbum marcat per les cançons íntimes i pel desamor, on les lletres parlaran de les diferents etapes del desamor amb títols com ‘Que tengas suerte’ o ‘Que te vaya bien’, amb un aire de balada totes elles, molt diferent de la cançó ‘Do it for your lover’ que va cantar 2 anys enrere com a representant eurovisiu: «Tot el que tingui a veure amb la guitarra i les balades, és el meu estil, el què em defineix i el que se’m dona bé», ha reafirmat el cantant.

Manel Navarro, durant la seva actuació al Festival d'Eurovisió | RTVE

 

Sobre la nova candidatura de Blas Cantó per al Festival d’Eurovisió 2020, Manel Navarro afirma que és «el millor candidat possible» i que ell ja ho deia fa dos anys quan va acabar de cantar a Eurovisió i li preguntaven pel següent candidat: «Sempre vaig dir que la millor opció era Blas Cantó, em sembla increïble».

 

Blas Cantó és amic personal i company seu, que a més, tal com reconeix Manel, va viure amb ell tot el procés eurovisiu quan li va tocar el torn a Manel Navarro: «Blas Cantó va viure tota la meva experiència d’Eurovisió i també va patir el després».

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari