Un manifestant de Tarragona ensenya el cul en directe a Ana Rosa Quintana

Una periodista del programa també ha sigut increpada durant una connexió en directe des de la plaça de la Font

Captura del moment en el qual un manifestant ensenya el cul a les càmeres de televisió d'Ana Rosa Quintana
Captura del moment en el qual un manifestant ensenya el cul a les càmeres de televisió d'Ana Rosa Quintana. | TarragonaDigital

Els episodis de tensió d'aquesta setmana a Tarragona, d'ençà de la publicació de la sentència del Tribunal Suprem als polítics catalans pels fets de la tardor de 2017, ha generat molt interès periodístic. Programes de màxima audiència d'arreu de l'Estat, com el d'Ana Rosa Quintana, estan presents sobre el terreny explicant el desenvolupament de la jornada de vaga general d'aquest divendres, 18 d'octubre.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Durant una connexió en directe, un dels manifestants s'ha abaixat els pantalons i ha mostrat el cul a la càmera mentre la periodista, des d'un dels nombrosos talls de carretera que s'han produït aquest matí, informava sobre les protestes. Val a dir que des del plató s'ho han pres amb humor i Ana Rosa ha arribat a dir: «Marina, surt que li volem veure el cul a aquest noi». i ha seguit: «mentre ens ensenyin el cul i ens facin així amb la mà, que la cosa es quedi aquí, ja està bé».

Isabel San Sebastián, en canvi, ha tirat d'ironia: «És un gran missatge polític, de molta altura. El que el retrata és la seva cara, ens ha mostrat la cara d'aquest moviment».

«Premsa espanyola, manipuladora»

La treballadora del programa d'Ana Rosa Quintana no s'ha adonat de la situació. Tanmateix no ha sigut l'únic moment de tensió que ha patit la jove periodista. Durant la manifestació dels independentistes a la plaça de la Font, que ha aplegat a 4.000 persones, li han cridat un càntic clàssic en aquestes protestes: «premsa espanyola, manipuladora».


Comentaris

envia el comentari