IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Manipulació a 'SV': a la llum la polèmica estratègia utilitzada per guanyar més diners

L'audiència esclata contra el programa i el qualifica de 'presa de pèl'

Gala de 'Supervivientes'
Els seguidors del programa es queixen per l'avanç dels percentatges dels nominats | CatalunyaDiari

 

'Supervivientes 2020' apunta a ser l'edició més estranya i alhora la més polèmica dels últims anys. La setmana passada les xarxes esclataven contra el programa per una mentida de Jorge Javier Vázquez, al qual molts acusaven d'haver-se carregat la final. Ara, a dos dies d'acabar, torna a sorgir la controvèrsia després que el programa presumptament hagi enganyat a l'audiència de nou. 

 

Qualifiquen el programa de manipulador

La polèmica es va desencadenar durant el debat de diumenge presentat per Sonsoles Ónega a compte de la propera expulsió d'un dels dos nominats, Hugo Sierra o Jorge Pérez. El fet és que al principi del programa van mostrar com anaven els percentatges de les votacions, i ambdós estaven molt distanciats. A mesura que avançava la nit, però, la diferència es va anar escurçant fins a arribar gairebé a igualar-se.

 

 

Els seguidors del programa van esclatar a les xarxes perquè consideren gairebé impossible que els percentatges variïn tant en un espai de temps tan curt. Això, doncs, va portar a molts a plantejar-se que el programa estava manipulant aquests resultats per donar una falsa percepció als espectadors que els resultats estaven molt igualats i s'animessin a votar per salvar al seu concursant preferit, generant així més ingressos

 

Aquestes sospites s'avivaven també amb l'actitud d'alguns col·laboradors com Miguel Frigenti, que animava a la gent a votar: «La cosa està molt renyida i la 'legión' d'Hugo està votant molt». Fins i tot Sonsoles Ónega entrava en aquest joc dient que «la comandància de la Guàrdia Civil està que treu fum, i més la de Palència». 

 

L'audiència no va trigar a acusar el programa de manipulador amb comentaris com: «El dels percentatges cecs és una presa de pèl, com es riuen de l'audiència i de la gent que els dona de menjar», «Això dels percentatges és de riure, segur que arriben gairebé a l'empat, per continuar traient pasta», o «Però això dels percentatges i el sorpasso ja ho hem vist en altres programes de T5, no? Ja fa olor...».

 

 


Comentaris

envia el comentari