Fotomuntatge de Manu Carreño i Cristina Saavedra

Manu Carreño, el periodista a qui se li ha mort el sogre i les dues cunyades

Una vegada més, la tragèdia colpeja la família de Manu Carreño

Manu Carreño és un dels periodistes i presentadors més coneguts d'Espanya. I és que treballa en tota mena de formats televisius.

'El show de los récords', 'El gran test' o els informatius d'Antena 3 són alguns dels programes que presenta a la petita pantalla. Tot i que, sens dubte, al llarg d'aquests anys ha destacat, sobretot, com a comentarista esportiu. Del que poca cosa sabem és de la relació que l'uneix amb Cristina Saavedra.
 

Des del 2003, Manu Carreño té una relació sentimental amb la també periodista Cristina Saavedra, que no està passant el millor moment.

Fotomuntatge de Cristina Saavedra i Manu Carreño
Manu Carreño treballa a Cuatro, i Cristina Saavedra, a La Sexta | Catalunya Diari

Manu Carreño, destrossat per les tristes pèrdues a la seva família

Aquests últims temps, la presentadora de 'La Sexta Noticias' ha viscut un malson. L'any 2000 va perdre el seu pare, que va morir molt jove, però la situació en què es troba actualment és molt pitjor.

A mitjans de l'any passat, la tragèdia va tornar a trucar a la porta. Ens referim a la mort de dues de les persones més importants de la seva vida: la seva àvia i la germana petita. I tampoc podem oblidar que l'any anterior, el 2020, la seva padrina va morir de covid.

Pla mitjà de Cristina Saavedra en un telenotícies.
Cristina Saavedra s'ha emportat un revés molt fort | La Sexta

«Que la vida pot ser insuportablement perversa, ho sabem. Que encara et queda força per molt que creguis que no, ho descobreixes. Gràcies per tot l'afecte i amor que hem rebut aquests dies».

La periodista corunyesa va fer servir aquestes paraules al seu compte de Twitter per a expressar com se sentia.

Cal destacar que estava molt unida a la seva àvia. De fet, la considerava una segona mare i una mestra.

El motiu de l'amarga pèrdua de la cunyada de Manu Carreño no era altre que un càncer. Aquesta malaltia s'ha acarnissat amb la família política del periodista. I ara, tant ell com Cristina han de lamentar la mort d'un altre ésser estimat.

Tot i els esforços, la germana gran de Cristina Saavedra ha acabat sucumbint a la mort. A la presentadora dels informatius de La Sexta li ha tocat viure una situació molt cruel. Sobretot perquè no fa gaire va compartir a les xarxes el missatge següent:

«Lluito amb la meva germana, i estic segura que la vida no em robarà a una altra germana tan aviat». Sembla que al destí li agrada jugar a un joc força macabre, perquè finalment el desenllaç ha estat el que ha estat.

▶️ Muere demasiado joven otra hermana de Cristina Saavedra

Fa només uns dies, la dona de Manu Carreño va compartir a les xarxes socials que tot estava sent molt difícil per a ella. La situació que vivia la seva germana li semblava una falta de respecte.

I és que, a l'hospital on estava ingressada, a la unitat de cures pal·liatives, s'estava fent un rodatge. Mentre la germana de Saaavedra es debatia entre la vida i la mort, al centre hospitalari s'estava gravant una pel·lícula.

Per descomptat, Cristina no es va tallar gens i va denunciar aquest fet tan terrible: «En aquest hospital hi ha malalts acomiadant-se de la vida, malalts amb càncer terminal. I ara hi estan rodant una pel·lícula».

Manu Carreño és el suport més gran de la seva dona en aquests moments tan durs

Muntatge de fotos de Manu Carreño i Cristina Saavedra
Manu Carreño i Cristina Saavedra són parella des del 2003 | Catalunya Diari

Resulta impensable imaginar el dolor que està passant tant Cristina com la resta de la família. Per sort, la presentadora compta amb el suport incondicional de la seva parella, Manu Carreño. El periodista esportiu s'ha convertit en el seu salvavides.

Manu Carreño
Manu Carreño dona suport incondicional a la seva dona, Cristina Saavedra | Europa Press

Tots dos sempre han sigut discrets pel que fa a la vida privada, però tenen una relació molt sòlida. Esperem que ben aviat puguin deixar enrere aquesta etapa tan dolorosa.