Fotomuntatge dels rostres de David Bustamante i Manu Tenorio

Manu Tenorio amb l'ànima trencada: «No crec que li agradi gaire a Bustamante»

Manu Tenorio ha compartit una imatge a les xarxes que no deixarà indiferent David Bustamante

Manu Tenorio és considerat un dels cantants més estimats del nostre país, ja que aconsegueix connectar amb el públic gràcies a l'emoció que irradia. Una emoció que ara ha manifestat a les seves xarxes socials compartint una fotografia personal amb amics que tots coneixem.

Exactament ha pujat una imatge al costat d'Àlex Casademunt i David Bustamante, a qui segurament l'afecta la instantània. Sí, perquè el català era per ell més que un amic, era el seu germà.

Manu Tenorio comparteix una foto inèdita al costat de Bustamante

El passat mes de març va ser quan Casademunt va perdre la vida després de patir un accident de trànsit. Tant per a Manu com per a la resta d'integrants d''Operación Triunfo' la seva mort va ser un gran tràngol. Es van quedar desolats i, només conèixer la notícia, van viatjar ràpidament per donar-li l'últim adeu.

Ahir, el sevillà va voler recordar el seu amic i ho va fer compartint al seu perfil de Twitter una fotografia desconeguda amb ell i Bustamante. En aquesta se'ls veu amb els torsos a l'aire, rient i gaudint d'una barbacoa. La instantània va acompanyar-la del següent comentari: «Una mica de trencament d'ànima».

Les reaccions a la publicació de Manu Tenorio

Només publicar la imatge, aquesta va generar un gran enrenou a les xarxes, tant és així que n'hi ha qui li va retreure al sevillà que la compartís. Concretament, ho van fer pensant en el dolor que sentiria David en veure-la, per l'afecte que tenia a Àlex.

Però, d'altra banda, també perquè aquests dies ha patit dues morts més, que el tenen trencat: Verónica Forqué i Carlos Marín. Precisament pensant en el càntabre, han escrit: «No crec que li agradi gaire aquesta foto a Busta».

Primer pla de David Bustamante amb el rostre seriós
David Bustamante ha perdut aquest any a tres amics | GTRES

No obstant això, malgrat el que pugui pensar o sentir el cantant per la imatge, el cert és que la majoria de comentaris van ser positius perquè els internautes van agrair no només el record a l'artista desaparegut, sinó també el fet que es comparteixi una foto mai vista.

Entre els 'tuits' més significatius es troben alguns com a «Quin record més bonic!» o «Bonica foto, bonics records. M'encanta saber que van passar 20 anys i segueixen tots tan units». «Ell és l'estrella més bella, la que més brilla i tots el trobem a faltar», diu un altre.

Els cantants Álex Casademunt i David Bustamante dalt d'un escenari.
Àlex i David Bustamante eren com a germans | GTRES

En aquesta mateixa línia hi ha més missatges com a «Gràcies per compartir aquest moment tan màgic» o «Bon record d'un amic. Els bons moments i les bones persones tenen en comú que són i seran eterns».