URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Marc Calderó debuta com a presentador a Telecinco a 'Ya es Mediodía'

El jove català de 30 anys conduirà el programa en substitució de Sonsoles Ónega

El periodista català Marc Calderó ha estat l'escollit per ser el presentador de l'estiu de 'Ya es Mediodía' en substitució de Sonsoles Ónega. El programa de Telecinco, que no s'atura a l'estiu, serà conduït pel barceloní que assumirà un rol diferent del que tenia abans.

Marc Calderó ha estat la mà dreta de Sonsoles Ónega

El català era una de les cares importants de' Ya es Mediodía', un col·laborador imprescindible per a Sonsoles Ónega, motiu pel qual, l'equip del programa ha decidit que el català sigui el presentador durant el període de vacances. Calderó està en un moment professional excepcional, i és que amb tan sols 30 anys, ja s'ha fet un lloc en una de les cadenes més importants del país.

Ascens meteòric del periodista català

El periodista va arribar a Telecinco de la mà de 'El programa de Ana Rosa' on desenvolupava tasques de reporter. El seu gran ascens va començar quan la productora va apostar per donar-li un paper més important a 'Ya es Mediodía'. Calderó va arribar al programa de Sonsoles per a cobrir notícies en directe i per a assistir al plató, fent de col·laborador, i fins i tot assumint un rol de co-presentador. El seu bon treball li ha valgut per ser l'escollit durant les vacances de la presentadora.

 

El català ha anat progressant professionalment fins a arribar a Mediaset, però en els seus inicis televisius figuren les televisions autonòmiques de TV3 i 8tv. Precisament a 8tv va tenir la seva primera experiència com a conductor d'un programa on va ser presentador i editor de l'informatiu del cap de setmana a les ordres de Josep Cuní.

 

També et pot interessar...