Marc Giró, sobre Albert Rivera: «Va maquillat com una porta»

El col·laborador de TV3 va repassar l'estilisme de tots els caps de llista del 28-A

Albert Rivera va ser el centre d'atenció de la crítica de Marc Giró al programa 'Està passant'
Albert Rivera va ser el centre d'atenció de la crítica de Marc Giró al programa 'Està passant' | CEDIDA

Un cop acabades les eleccions del passat diumenge, 28 d'abril, va ser el torn de repassar el 'look' que els líders dels partits polítics van lluir durant la nit electoral. L'expert en imatge, Marc Giró, va ser l'encarregat de fer aquesta crítica sobre l'estilisme dels polítics al programa 'Està passant' de TV3. 

Giró va trobar algun detall més o menys encertat a tots els caps de llista del 28-A però els més destacables van ser els dels tres patits de dretes. Tot i que el detall que més va sorprendre l'audiència va ser el del president de Ciutadans, Albert Rivera, un aficionat del maquillatge o dels raigs UVA: «Rivera és un senyor que va molt ben maquillat, pintat com una porta» hi va assenyalar que porta «'contouring', tres o quatre capes. O fa UVA, o les dues coses».

El color de Rivera va ser el punt clau de la crítica de Giró
El color de Rivera va ser el punt clau de la crítica de Giró | TV3

 

L'estilisme de Casado i Abascal

L'expert en imatge també va tenir unes paraules per al líder del Partit Popular, Pablo Casado, i pel líder del partit d'ultradreta VOX, Santiago Abascal. Del primer va ressaltar l'ambient de tristor que els representants del partit transmetien, després dels resultats de les eleccions, amb les cares llargues que mostren al públic.

Teo, Casao i Illana, els tres de negre
Teo, Casado i Illana, els tres de negre | CEDIDA

 

A més va destacar que Teo, Casado i Illana anaven tots vestits de negre i amb corbates fosques: «Semblen tres persones d'una funerària darrera el taulell que et pregunten com vols el taüt. De pi, que no entrin els cucs, de bronze polit» afegia Giró. 

Giró es va centrar en les celles del president de VOX
Giró es va centrar en les celles del president de VOX | CEDIDA

 

Finalment, va ser el torn de Santiago Abascal que destaca per la masculinitat que transmet, segons va indicar Giró, però el punt on va centrar la seva intenció l'expert de la imatge va ser les celles d'Abascal, «quina ràbia. Porta brillantina barata i estic a favor dels mascles però la dona d'Abascal li fa les celles pèl a pèl. No ho puc suportar» va assenyalar Giró qui va llençar un missatge al líder de VOX: «Escolta maco: o ets mascle i pelut o no. Per 'mariques' ja estem les altres».


Comentaris

envia el comentari