Marc Márquez a El Homiguero

Marc Márquez: «No deixaria guanyar al meu germà, pero el tractaria amb més afecte»

El pilot català va anar a 'El Hormiguero' per fer un balanç de la seva temporada

El pilot Marc Márquez va celebrar la seva sisena victòria en el mundial de Moto GP (octava en la seva trajectòria) al programa 'El Hormiguero'. El català va decidir portar la seva moto oficial de 2018 fins al plató per  fer un balanç de la passada temporada. La seva moto actual encara segueix a Tailàndia, lloc on es va celebrar l'últim gran premi i on Márquez va sortir victoriós.

«Quan em poso el casc sóc un altre Marc»

Després de sis campionats de Moto GP, Márquez encara segueix mantenint la seva concentració al màxim abans d'una carrera com si fos la primera: «Quan estic a la pista, entro en un estat de concentració que no hi ha res més», explicava al presentador quan li va preguntar si encara es posava nerviós. «Els que em coneixen saben que quan em poso el casc, sóc un altre Marc». 

El que el pilot ha sabut controlar amb els anys és el seu temperament i el fet de deixar-se aconsellar per la seva família i equip: «Sóc de sang calenta i temperament fort. El meu entorn em controla. Abans no em deixava controlar, i ara sí», deia mentre admetia que, tot i no arriscar-se tant com abans, sempre volia guanyar. 

Marc Márquez a El Homiguero
Marc Márquez a 'El Hormiguero' | Atresmedia

 

No deixaria guanyar al seu germà 

Tot i que va sortir guanyador de la prova de Moto GP en Tailàndia,  es va dur un ensurt amb l'experiència. Va patir una espectacular caiguda que el va fer volar per l'aire i suportar fins a 26 G de força. «El que més ràbia em va fer és que no es gravés bé», bromejava en el programa. El de Cervera també va comentar que la velocitat màxima que havia aconseguit amb la moto van ser 354 km/h, un fet que va deixar sorpresos tant al presentador, Pablo Motos, com a les formigues. 

Parlant sobre una futura coincidència en Moto GP amb el seu germà com a rival, Marc va deixar clar que no s'ho posaria més fàcil, però el «tractaria amb més afecte». Tot i això, el campió assegura que «no el deixaria guanyar, però avançar el meu germà no seria el mateix que fer-ho a qualsevol altra persona».

També et pot interessar...