Marcela Topor cobrarà 6.000 euros al mes pel seu nou programa d'entrevistes a La Xarxa

El seu fitxatge es va firmar el passat 20 de desembre

Marcela Topor en una imatge d'arxiu
Marcela Topor en una imatge d'arxiu | TV3

Tot i que últimament està força desapareguda de la vida pública, la dona de l'expresident Carles Puigdemont, Marcela Topor, continua generant titulars. L'últim que vam saber sobre ella és que havia fitxat per la Xarxa Audiovisual Local (XAL), on serà l'encarregada de dirigir un nou programa de televisió. Anteriorment, la periodista d'origen romanès s'havia donat a conèixer per ser una de les cares visibles del 'Punt Avui', on va perdre la feina arran d'un ERE que va afectar la meitat de la plantilla de l'empresa. 

La seva nova feina no hauria de cridar gaire l'atenció, ja que, amb el seu marit a Brussel·les, la periodista sempre ha intentat continuar amb la seva vida normal, i això implica treballar d'allò que li agrada. Ara bé, segons informa el 'Diari de Girona', ara ha sortit a la llum que Topor cobrarà uns 6.000 euros mensuals, per presentar un programa d'entrevistes de dues hores, i de periodicitat setmanal.

6.000 euros de sou net

Tal com informa el mitjà citat, en el contracte que va firmar la periodista amb La Xarxa es pot apreciar que «el fitxatge» per la cadena pública, en mans de la Diputació de Barcelona i que agrupa un gran nombre de televisions locals de Catalunya, té com a data el passat 20 de desembre, i fa referència a un espai anomenat 'Tea Time', o 'Hora del te', en català. 

El document, que van signar Marcela Topor i el conseller delegat de la cadena, Francesc Pena i Carbó, estableix que els 6.000 euros seran el seu sou pràcticament net, ja que la parella de Carles Puigdemont no s'haurà de fer càrrec de cap aspecte tècnic o de producció del programa. 

Un contracte poc habitual a la cadena pública

El contracte és poc habitual a la cadena, segons ha assegurat la mateixa presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa. Es tracta d'una quantitat molt superior a la que perceben els altres presentadors i col·laboradors del canal.

«Totes les despeses, retribucions i costos de qualsevol tipus que es derivin de la contractació dels mitjans humans, materials i tècnics necessaris per a la realització del programa estaran a compte i càrrec en exclusiva de la XAL», es pot llegir en el contracte. Amb tot, el nou programa que presentarà Topor tindrà una periodicitat setmanal, i s'emetrà fins al juny del 2018. 


Comentaris

envia el comentari