La mare d'Adara es carrega la reaparició d'Hugo Sierra a 'Gran Hermano VIP'

La mare d'Adara ha volgut saber l'interès ocult de la visita que ha realitzat Hugo Sierra a Adara Molinero. La frase ha estat rebuda entre aplaudiments pel públic.

Mare Adara
La mare d'Adara ha defensat a la seva filla durant totes aquestes setmanes | GTRES

Elena, la mare d'Adara i defensora de la seva filla a 'Gran Hermano VIP', s'ha convertit en la veu que ha posat en dubte la bona voluntat que suposadament tindria Hugo Sierra reapareixent al programa per pujar a la casa per parlar amb la que era fins ara la seva parella.

De la mateixa manera que el dimarts el programa va programar un seguit de visites a Estela Grande, aquesta nit han fet el mateix amb Adara, portant-li al que ha estat fins ara la seva parella, Hugo i també al seu nou amic especial, Gianmarco Onestini. En un primer moment el programa lloava la voluntat d'Hugo, pujant a la casa a parlar amb Adara, però després la seva mare feia saltar tota aquesta dosi de bona voluntat.

Interès econòmic

Jordi González preguntava a Elena, la mare de la concursant, que li semblava que Hugo anés a la casa i aquesta feia la pregunta que va suscitar tots els aplaudiments a plató. «Al final li heu pagat?». Fent referència a si Hugo havia pujat a canvi d'una quantitat de diners. Per la seva banda, Jordi Gonzàlez no li ha sabut respondre la pregunta, afegint que a ell no li interessaven aquests temes.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari