Àlex Casademunt en un photocall

La mare d'Àlex Casademunt trenca el seu silenci després de cancel·lar-se l'homenatge

S'ha sincerat amb els mitjans després de la cancel·lació del concert-homenatge al seu difunt fill

La mare d'Àlex Casademunt ha trencat el seu silenci després de sorgir la polèmica cancel·lació del concert-homenatge al seu fill. Recordem, que el cantant va perdre la vida fa 6 mesos a conseqüència d'un fatídic accident de trànsit i que va deixar en xoc a tot el panorama artístic al nostre país.

Especialment als que van ser els seus companys de la primera edició d''Operación Triunfo'. Entre ells David Bustamante, Bisbal i Chenoa, que també van estar presents en l'últim adeu d'Àlex celebrat a la seva localitat natal, a Mataró (Barcelona).

Després de la seva terrible pèrdua, la discogràfica i els 'extriunfitos' no van dubtar a anunciar la celebració d'un concert-homenatge per retre-li tribut al jove català.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Un esdeveniment que en un principi estava programat per al juny, però que ha acabat de cancel·lar-se definitivament després de tres ajornaments. Així mateix, l'última data estava marcada per a finals de setembre al Wizink Center.

Cancel·len de manera definitiva el concert-homenatge a Àlex Casademunt

Però, sense comprendre's encara els motius de tants endarreriments, la família del cantant ha pres la determinació de no seguir endavant amb l'esdeveniment.

«Lamentem informar que, el concert-homenatge a Àlex Casademunt programat per al pròxim 24 de setembre queda cancel·lat. Aquesta decisió s'ha pres de manera consensuada tant amb la família com amb totes les parts implicades», deia el comunicat publicat per l'organització del concert en xarxes socials.

El comunicat ha corregut com la pólvora en qüestió de minuts i el misteri sobre aquesta inesperada decisió d'última hora ha transcendit als mitjans de comunicació. De fet, sense anar més lluny, els periodistes han volgut aprofundir en la polèmica cancel·lació després d'abordar a la mare de Casademunt en plena via pública.

Tan atenta com sempre amb la premsa, Rosa González ha atès els reporters d''Europa Press' i ha trencat el seu silenci carregant contra els organitzadors del concert. I és que, malgrat que la discogràfica ha assegurat que la decisió de cancel·lar l'esdeveniment no amaga motius econòmics, la mare del cantant ha explicat una versió dels fets molt diferent.

«No té res a veure amb els companys d''OT', ells s'han portat com s'havien de portar i volien fer el concert. No ha estat culpa d'ells. Suposo que la discogràfica no va fer prou publicitat i no es van vendre les entrades esperades, ja que segurament no li sortien els números, perquè, per descomptat, que nosaltres no teníem gens d'interès econòmic», deia Rosa contradient a la discogràfica.

La mare d'Àlex Casademunt anuncia l'organització d'un esdeveniment gratuït i íntim

No obstant això, la mare de Casademunt no està disposada a quedar-se sense el desitjat homenatge al seu fill i ha anunciat la seva decisió d'organitzar un esdeveniment més íntim i gratuït per a tots aquells que vulguin assistir-hi.

«Ens van proposar cancel·lar-lo per fer-ho en una altra data, però ja hem dit que no. El farem, però pel nostre compte i gratuït. Seria la tercera data i per a nosaltres ja era dur, perquè ara més dur no pot ser. Nosaltres ja farem alguna cosa íntima per recordar-ho a ell», assegurava a 'Europa Press' sobre el nou projecte que té entre mans.

Llavors, sense concretar cap data ni oferir molts detalls, la mare del cantant d'OT' ha revelat que la seva família està posant tot el seu esforç en celebrar un esdeveniment més íntim i gratuït.

Així mateix, la dona reconeix que no tenen experiència i que necessitaran molta ajuda per poder fer-ho, però estan il·lusionats de poder comptar amb les persones que més estimàven al jove.

«És qüestió de fixar dates, però els nois volen participar», assegurava confirmant l'assistència i participació dels exconcursants d''OT1' i excompanys del seu fill.