La mare d'Omar assegura que Isabel Pantoja el veu «com a un fill»

La mare del concursant de 'Supervivientes' ha defensat la bona relació entre la 'tonadillera' i el seu fill
Imatge de la mare d'Omar Montes
Imatge de la mare d'Omar Montes | TELECINCO

La relació entre Omar Montes i la seva exsogra Isabel Pantoja rutlla la mar de bé. Tot i que no van començar de la millor manera i en un principi van protagonitzar diversos enfrontaments que auguraven una mala relació, res més allunyat de la realitat; actualment es pot dir que ambdós són inseparables i s’aconsellen mútuament sobre diversos assumptes, a més de tenir moments d'allò més afectuosos l'un amb l'altre.

 

Tot i això, són molts els que opinen que l’actitud d’Omar és només per conveniència, titllant-lo de palmer de la ‘tonadillera’, perquè fa tot el que ella vol; és per això que la mare del cantant ha estat a 'El programa d’Ana Rosa' per defensar el seu fill de les falses acusacions i per comentar el seu concurs, ja que Omar és un dels candidats a guanyar aquesta edició del ‘reality’.

 

Omar Montes, un autèntic supervivent

Omar Montes i Isabel Pantoja mantenen una relació excel·lent
Omar Montes i Isabel Pantoja mantenen una relació excel·lent | TELECINCO

 

La mare d’Omar ha volgut destacar l’excel·lent concurs que està duent a terme el seu fill, que està demostrant a poc a poc ser un autèntic supervivent. No en va, ha estat el guanyador de la prova del líder durant dues setmanes consecutives, aconseguint així no ser nominat pels seus companys.

 

A més a més, ha revelat que se sent molt tranquil·la i feliç havent observat de primera mà que Isabel Pantoja cuida a Omar «com a un fill», il·lustrant-ho amb una anècdota que va viure ella quan va anar a visitar a Omar a Hondures.

 

Resulta que quan aquest es va aixecar a mitjanit a buscar menjar, la Pantoja el va renyar perquè no ho fes, ja que al final es posaria malalt. Per tot això, la mare d’Omar ha manifestat: «Em sento molt representada en ella per com tracta a Omar».

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari